Aycicegim Kızlar kızımın diş sıralaması farklı çıkıyor onu geçtim artık olabilir dediler. Ama şöyle bir şey var köpek dişi damağın üstünde gibi çıkıyor böyle ortadan yarmamış gibi anlamadım sizce bir anormallik varmı bayram üstü doktora da götüremedim.
Denizanasi92 Aycicegim bende benim oğlan ne garip alt yanlar çıkmadan azı çıkardı diye garipsemiştim bu nasıl sıralama 😂😂 bence normaldir bizim de alt yanlar içe doğru çıkıp sonra düzeldi
durukusunannesi_ Aycicegim yaa ne tatlı maşallah ☺️Olabiliyormuş bazı bebişlerde böyle benim görümcemin kızı da böyle çıkarmış şuan 4 yaşında inci gibi yerin dd hepsi
Cennet70 Aycicegim allahım nazarlardan korusun inşallah pek tatlı annesi 😁💕 bizim daha hiç dişimiz yok 8.5 aylığız
hhacerozer Aycicegim kontrole falan giderseniz doktora yada ebeye sorun köpek dişi bana da damağın üstünde gibi geldi maşallah çok tatlı 🥰
Aycicegim Denizanasi92 ayy ailede resmen şuan kızım gündemde herkes nasıl olur diyor olamaz diyorlar görünce bi şok geçiriyorlar 😃
Aycicegim Denizanasi92 diğer köpek dişi de geliyor patladı vampir gibi görünüm olacak ama çok komik 😊
Aycicegim hhacerozer evet hatta arkadaşıma sordum onunla benim kızın arasında 2 ay var 6 dişi var oda öyle çıkarmış üsttekiler öyle geliyormuş alttakiler ortadan çıkar büyüdükçe yerleşiyor bizimde öyleydi dedi kafam karıştı iyice
Cennet70 Aycicegim ya öyle mi o zaman normaldır teşekkür ederim inşallah acısız bütün dişlerini tamamlasın kuzunuz 🥰
minikkusuuummm- Aycicegim diş sıralamasını falan boşver de minnos cok tatlı gülmüş yaaaaaaa🥰🙏🏼💖 masallah ona
Aycicegim minikkusuuummm- sağolun Allah razı olsun 😍 ancak güldürürken çekebiliyorum dişlerini o yüzden yoksa açmıyor 🤣
Aycicegim Cennet70 çok teşekkür ederim çok şükür ateşsiz çıkardık şimdilik ama ağrı illa oluyordur bence tedagil kullanıyoruz
Aycicegim Cennet70 geç çıkmasında sorun yoktu doktor 15 aya kadar normal demişti. Ne kadar çok geç çıkarsa o kadar geç düşermiş. Bende çok kafama takıyordum 1 yaş gününde bile dişsizdi😅
Barbekusos Aycicegim disle ilgili bilgim yok bizde sadece yarık oluştu su an ama prenses cok tatli masallah yazmak istedim :)) dişler de ayrı bir hava katmış:))