Atahaninannesipnr Rumuz_13 valla bizde 11 aylık olduk geceleri yine fena yok sanırım ama 1 yaş atağı olabilir
Skyfall84 Rumuz_13 yarın 11 aylık fena 2 gündür sürekli sebepsiz ağlamalar, uykuya direnme başladı atak mı yoksa alttan diş geliyor ondan mı bilmiyorum..umarım geçer hemen
yunusemre_moms Rumuz_13 bizde 11 aylık olduk gece kalkmalar arttı ağlamalar arttı yemeğe direnme arttı, ne zaman bitecek sabırla bekliyorum.
Feyzosumunannesi Busra020 8100 gram maalesef ki ama 3 kilo doğdun 2600 e düşmüştü 9 aylıkken 8550 kiloydu zayflamis
Feyzosumunannesi Busra020 sizinki kaç kilo doğum kilosuna göre iyi yemiyorsa zorlamayın bu bir süreç değişik şeyler yapıp önüne koyun filan dedj
Busra020 Feyzosumunannesi 8700 benimki de bana da şuan normal Türkiye ortalamasinda dedi zorlama dedi banada
bilgekizinannesi Rumuz_13 11 aylık gece de gündüz de berbat uykular diş de çıkıyor, çok sinirli ergen gibi her şeye bağırıp kızıyor vuruyor bana babasına başka çocuk geldi sanki benim çocuğum gitti de. İştah da yok kahvaltı yapıyor sadece tüm gün öyle duruyor ya
Feyzosumunannesi bilgekizinannesi yaa aynı yeminle benimki de herseye ağlamaya başladı kahvaltı yapıyor başka bsey yemekmistemiyor zorla babası ile akşamları bsey yedirmeye çalışıyoruz