Yuceferide5263 Merhaba anneler bebegim 4.5 aylık çok huysuz ve uykuya dalamıyor ne yapmam lazım başına gelen varsa bana yazabilirmi ?
mrv26 Yuceferide5263 Hoşgeldin 4.ay uyku gerilemesi. Valla canım biz 2 haftadır öyleyiz. Hafta sonları hariç hafta içi hep 2 saat uykuyla duruyorum. Valla ne uyuduğu belli ne uyandığı, inanılmaz huysuz bian önce geçmesini istiyorum artık şu atağın…
Yasemin5 Yuceferide5263 Evet atak döneminde normmal zor bir atak. Öncelikle uykuya hazırlayın. Bir duş sonrası yağ ile masaj pamuk gibi olsun🫠 odası zifiri karanlık olsun. Uykuya dalana kadar temasta kalabilirsiniz🌸 beyaz gürültü desteğide verebilirsinz alışık ise rahatlatır
Mariirma Yuceferide5263 aynı biz. Bizde 4.5 aylıgız ve yaklasık 2-2 bucuk haftadır fenalardayız. Gündüz uykuları biraz daha topladı ama gece en az 5 kere uyanıyor. Ve bu gece uyanmaları alışkanlık olup atak sonrasında kalabiliyormus napcaz bilmem
Yuceferide5263 mrv26 ay canim bizde öyleyız surekli kucagimda uyurken bile besik hic durmadan sallanıyor
mrv26 Yuceferide5263 benimde sürekli kucağımda valla uyku düzenimiz bile o kadar bozuldu ki valla bu atak bitince nasıl toparlanırız bilmiyorum umarım siz bizden kısa atlatırsınız yani biz 2 haftadır böyleyiz umarım hemen biter bizimde