Bambileo14 Kızlar merhaba. Bayramda 2 ay olacak bebeğim. Sorum şu sürekli yalama derdinde bebeğim. Omzuma alıyorum gaz çıkarmak için dilini çıkarıp sürekli yalıyor. Boynumu yüzümü.. normal mi bu durum yoksa bi eksiklik vs var mı? Bilmiyorum sinirlerim bozuldu. Bir haftadır sürekli yalama derdinde.
Momyyyyy Bambileo14 normal canım benimkide 2 buçuk aylık sürekli ellerini yalıyo kucağıma alıyorum omzumu yalıyo araştırdım bu ay elleriyle dilini keşfediyorlarmış o yüzden yapıyorlarmış hatta gören herkes aç mı diyo sinir oluyorum bende normal yani merak etme
Bambileo14 Momyyyyy annemde kalıyorum bende sürekli aç diyor. Doymuyor diyor. Aynı siniri bende yaşıyorum. Çok teşekkür ederim canım içim rahatladı. 🌹
baharbahce Momyyyyy bizde bugün 2aylık olduk kendi ailem farklı şehirde eşimin ailesi yakınımızda kaynanam sürekli bu çocuk doymuyo sütün mü yok yetmiyo mu aç bu çocuk diyo her gördüğünde sinir krizi geçiriyorum
Zynpgmt Aynı elini yicek sanki öyle bi aç gibi davranıyor emziğini falan görmüyor o an😆 Keşif içinmiş. Bazen elini incelediğini fark edersiniz zaten dikkat edince
Bambileo14 Eackr şükür ki normal. Omzum ıslanıyor tükürüyor falan. Aman ne bileyim ilk çocuk olunca işte endişe ediyor garip geliyor 😊🌹
Eackr Bambileo14 kesinlikle öyle ben de sürekli bi tedirginlik ve araştırma içindeyim 😊 sağlıkla güzellikle büyütelim hepimiz inşallah 🙏🌸
Bambileo14 baharbahce ya işte ne olursa olsun denenmemeli. Biraz empati yapılsa bu sorunlar olmayacak ama işte. Şükür ki bi sorun yok içimiz rahat olsun 🌹
Momyyyyy baharbahce benimkide aynı canım ver cevabını pat diye sustur cahillik işte çok biliyorlar akıl sağlığımdan ederler insanı uyuzlar
BZM Benim kızımda 54 günlük oldu saat 12 itrabiyle. Elini, çenemi, boynumu, omzumu , kısaca ağzına değen neresi varsa hemen emiyo, yalıyo bişeyler yapıyo. Gayet normal yani, hatta arada bir dilini yalar gibi yapıyo. Geçiyormuş bi süre sonra
35esra35 Yaren0107 Bambileo14 BZM @Eackr @Momyyyyy @ikibaloglanannesi @baharbahce @Zynpgmt @Ksmet42 Kızlar merhaba🙋🏻♀️öncelikle iyi bayramlar💐benimde bebeğim 2 ay 7 günlük sizlere bişey sormak istiyorum bebeğim anne sütü ile besliyorum. 20-25 dk emiyo bir anda kendini çekiyo ve ağlamaya başlıyo memeyi tekrar teklif ettiğimde istemiyor. Emziğini verip biraz pış pış yapınca uyuyo. Tüm gün sürecimiz bu şekilde emzir uyut emzir uyut. Kesinlikle ayık/uyanık durmuyo dursa bile sürekli ağlıyo. Benimde annem şuan bayram diye bende kalıyo ve bebeğim her ağladığında aç bu çocuk emziği gayretli gayretli emiyo diyo. Gaz sancısı sorunumuz vardı Nurse Harvey Colex kullanıyoruz 2 haftadan beri çok şükür sıkıntısı kalmadı. Sizlerdede durum vaziyet bu şekilde mi yoksa bunu bi tek ben mi yaşıyorum🤔cevaplarınız için şimdiden teşekkürler🥰