Yigitefeninannesi_ Bir kaç gündür aşırı huysuz kucakta durmak istemiyo hep bi ağlama hali oynamıyor atak var mı bu ayda anneler
minikoglummmmm Yigitefeninannesi_ atak olabilir beş ayda biz gecirmedii atak ama şuan altı buçuk aylık sanırım geçiriyoruz huysuzlandi tekrar mama ek gıda zorla veriyorum sürekli ağlama isteği
Bkep_11 Yigitefeninannesi_ bizde aynı sorunu yasadık bir kaç gündür biraz daha durgun maşallah artı olarak asla yatma pozisyonu almak istemiyodu diş sıkıntısı diye düşünmüştüm ben 5. Ayda atak yok diye biliyorum
Sinem57 Yigitefeninannesi_ yok ama dış var canım biz de de durum böyle 😭uykusunda ağladı bebeğim bugun
Yigitefeninannesi_ anymom diş te geldi aklıma ama diş etlerinde bi kabartma falan yok gibi anlamadim valaa
minikoglummmmm Yigitefeninannesi_ normalde sürekli ağlayan bir bebek degilse ağrısı yoksa eğer ağlıyorsa ataktır öyle alıştım ki atak geçirmesine 😂
minikoglummmmm Yigitefeninannesi_ sürekli ağlayan bir bebek degilse atak geçirdiğini hemen anlayabilirsiniz
Yigitefeninannesi_ minikoglummmmm atak olduğu geliyor tabi aklıma acaba diş mi diyede düşündüm ama diş etlernde kabarma yok o yüzden atak olabilir mi diye sormak istedim
Yigitefeninannesi_ Bkep_11 Allah tan uykuda sıkıntı yok gece ama gündüz olmaya başladı teşekkür ederim