Nurumm12 Yagmuurr kaç yaşında çocuğunuz ve sizce etkili mi kan değerlerinde bize ilk kez verdiler de ve nasıl veriyorsunuz tadı nasıl içiyor mu beneğiniz
Yagmuurr Nurumm12 Tadı ve rengi çok kötü maalesef bize yarım ölçek ilacı az bir şey suya karıştırabilirsiniz dedi.Kapaktaki kırmızı kutunun içinde toz var onu da içine karıştırıp çalkalayın sabah yemekten 1 saat önce verin bana böyle söylendi yeni başladık henüz bilmiyorum değerleri🙏🏻
Nurumm12 Yagmuurr yarım ölçek derken kaç ml çekiyorsunuz pipetle, evet o hazneyi patlattım ben de kapağın içinde bir kısım sanırım
Yusufkayram Patlatılan şey nedir anlaamadim ,ben direk çekip verdim..bu arada bizede 1 ölçek demiş 1 ölçekte 5 ml ..çok değil mi yaa ..2 yaş bu arada
Nurumm12 Yusufkayram en başta aldığın da kapağı açarken bastırıyorsun tepesine canım içinden bir şey aktarıyor sanırım içine
bebetom08 Bizde kullanıyoruz(yarım ölçek 2.5 ml) 4 aydır ve en son gittiğimizde baktı kanına depoları dolmuş ama biraz daha dolduralım dedi 1 şişe sonra keselim dedi Gerçekten iğrenç kokuyo Ama bebeğim içiyor şükür🙄😄
Nurumm12 bebetom08 bir şişe kaç ay gidiyor bana da üç kutu kullanmak lazım dedi etkin olması için faydasını gördünüz o zaman siz yükselmiş maşallah iştahı açıldı mı iştahsızlık yaşıyor muydunuz
bebetom08 Nurumm12 evet evet faydasını gördük depolrımız doldu😄 iştah konusu şöyle söyliyim yoktu iştahı dişten dolayı ben zinco yazdırdım doktora bu bizde çok fayda ediyor iştah açıyor şuanda iyi Ayrıca beyorganik baby mix kullanıyoruz aç karnına ve Dr tayyarözün mcununu aldım daha yeni bakalım iştah faydası olacakmı