Denizbalci Humayy ayy cok güzel masallah 1 yasına kadar değişebilir diyolar bizimkide ela yeşil arası 9 aylık insallah değişmez 🙏😀
Tosbaninannesi Elays_ bizde de 2 ay içinde değişmezse daha da değişmez derler 🥰 benim de kızımın gözleri mavi daha değişmez dediler
Sema065 @Humayy Kızımın maviydi yeşil oldu ikinci kızımın da gözü böyle farklı güzel bi mavi inşallah böyle kalır ablasınınki gibi değişmez 😂
Deletedmom_41 Tosbaninannesi ilk 2 ay mavi tonu sonra grilesti 1 yasa doğru kahve oldu ilk 2 ay çok kısa göz rengi oturması için 😊
Megami27 Bizim kız 2 aylık oldu ve henüz ne renk olduğu belli değil . Sanki rengin üstünde gri bir lens var Hala bekliyoruz rengin ortaya çıkmasını
Tosbaninannesi Deletedmom_41 valla böyle tam gök mavisi gibi herhangi bir değişim olmadı inşallah olmazda 😂🙈 bilmiyorum bizde öyle dediler hep 🙈🙈
Msoyluu Humayy küçükken 2 yasima kadar gözlerim maviymis 2 yaşımdan sonra değişmiş şu anda göz rengim kehribar çok garip bir şekilde 😂😂
Msoyluu Humayy maşallah çokta güzel göz rengi ama dediginiz gibi elaya dönebilir çünkü mavi yeşil arası bi göz rengi var 😍
Msoyluu Humayy evet bende hala bu duruma şaşırıyorum küçüklük fotoğraflarımda hep mavi ama şuan de memnunum 😇😇
ma2023 Humayy ay maşallah inşallah değişmez çok güzel 😍 bnmde 2 yaşıma kadar maviymiş 2 yaşımdan sonra yeşile dönmüş öylede kaldı.Değişme ihtimali var canım.