Azli Merhaba sanırım yine tayinler açılmış eşim doğu görevi için tercıh yaptı bugün Diyarbakır Hatay Mardin Kahramanmaraş şırnak Hakkari bunların hangısı olursa bizi getiremıycegı bi yer cıkabılır sizce
aura_meselesi_bu_sekerim Azli Hatay’da Samandağ iskenderun sknti diyorlardı ev yokmuş Hataylı arkdslar daha iyi bilir Maraş da da nurdagi
09012023 Azli Şırnak zaten götürülmüyo diye biliyorum canım. Hatay da şu an deprem sebebi ile isteğe bağlı sanırım diğerlerini bilmiyorum her kuvvete göre değişebilir bence benim eşim hava kuvvetleri personeli
limonkolonyasi Azli deprem bölgelerine ev gitmicek diğer yazdığınız yerlere gidebilir bizde deprem bölgelerini yazdık bakalım sonuçlar nasıl olacak
Defnemm2022 benim eşimde jandarma Diyarbakırdayiz çok rahat burası ama ilçelerinde aile göturulmeyen bölgeler var şans işi birazda artık hakkınızda hayırlısı olsun Rabb’im gönlünuze göre versin
limonkolonyasi Azli maras Adıyaman Antep Malatya deprem bölgeleri olarak buralar var bnm memleket hatay olduğu için orayı yazamadık bu şekilde gidiyor bizim durum biraz karışık bakalım artık merakla bekliyoruz