heyyooglum kızlar selam, olgun avokado bulmakta zorlanıyorum, satılan sert avokadoların içeriğindeki sağlıklı yağ miktarıyla olgun olanların arasında fark var mı? bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim
PamukPrensesannesii heyyooglum neden fark olsun ki ? İkisi de aynı şekilde dura dura olgunlaşıyor. Dalından olgun olarak toplanmiyor ya 😄
CizerBirAnne heyyooglum sert olan da evde bir kaç gün bekleyince olgunlaşıyor zaten, öyle yenmiyor. O yüzden bir fark olacağını hiç sanmıyorum.
P2044 heyyooglum sert avokado yu nasıl tuketiceksiniz merak ettim 💕 varsa tüketme yöntemi aklımda bulunsun
Keremikobayky heyyooglum olgunlaştıkça yağlanır. Mutfak bezine sar sıcak yere koy 4-5 güne yumuşar. Ben buzdolabımın yanına koyuyorum hep çünkü çok sıcak. Ne diyim Allah sanada banada başka dert vermesin 😬🤦🏻♀️
heyyooglum PamukPrensesannesii sertler yağsız oluyor ve avokado yağıyla ünlü olduğundan kafama takıldı 🙃
heyyooglum P2044 önce ince ince dilimler halinde kesip sonra bıçakla çok minik minik kıyıyorum maydonoz doğrar gibi, biraz vakit alıyor maalesef🥲 sonra da yoğurda ya da muza katıp veriyorum
heyyooglum Keremikobayky ooyy deniyeyim valla. elma da işe yarıyormuş sanırım, olmazsa yanına elma da koyarım 🤓
tineanigra heyyooglum bu şekilde de yapabilirsiniz ama elmaların yanına koyarsanız 2 günde olgunlaşır daha az uğraştırıcı olur sizin için
honeyybee_ heyyooglum sert avokado aci olur ama olgunlasinca yenmesi gerekir az tuz limon zeytinyagi miss biz surekli yeriz
heyyooglum tineanigra yumuşacık oluyor mu tam olgun hale geliyor mu? siz de mi sıcak ortamda tutuyorsunuz
Ysgl26 heyyooglum bir yaprak gazete kağıdına sarıyorum 2 günde olgunlaşıyor. Yağ oranı arasında bi fark yok fakat zaten olgunkaşmamış avokado yenmez hem tadı acı olur
heyyooglum tineanigra herkes de biliyormuş ya, bi ben cahil cahil çocuğuma sert avokado yediriyormuşum 🙈 teşekkür ederim hemen deneyeceğim
papatyam-34 heyyooglum ben pide alırken verilen kağıtlar var ya onlara sarıp koyuyorum 2 günde olgunlaşıyor 🙈