Kubra09 Kızlar bebeğim kaç gündür doğru düzgün emmiyordu ama azda olsa çişini yapıyordu. Dün gayet güzel emdiği halde gecede aynı şekilde güzel emdiği halde bir kere bile çişini yapmamış neden olabilir. Bir huzursuzluğu filanda yok 🤦♀️
Dilaraa Kubra09 doymuyor muhtemelen sütünüzü sağıp bakın Bi ne kadar geliyor diye yetmeyecek gibiyse ek mama verin doktora danışın
Hulya61 Kaç günlük bebeğin? Doymiyordur büyük ihtimalle canım, sadece emziriyorsan sütun yetmiyordur. Bebeklerin doyduğunu cisli bezle anlarız cunki
Kubra09 Hulya61 3 aylık bebeğim ve sütüm çok fazla hatta o yüzden sürekli sağıyorum çok aktığı içinde bazen emmekte zorlanıyor çünkü. Emmediği bir kaç oldu o zaman bile az da olsa dolu oluyordu ama dün gayet güzel emdi ama gece hiç ama hiç yapmamış
Scb Kubra09 konuyu acalı baya olmuş ama benim oğlumda 2 3 gündür geceleri çişini cok az yapiyo bazen hic yapmiyo sabah degistiriyorum bezini sizin düzeldi mi son durumunuz nedir acaba
Kubra09 Dilaraa hastanede doktorum sağım istedi ve sütüm gayet iyi çıktı meme reddi yaşadığımız için az emiyordu şuan düzeldi sayılır ama haala az yapıyor bezine. İdrar tahlilide yapıldı şükür oda temiz çıktı
Scb Kubra09 şuan kaç aylık peki bende bugün dr a goturdum idrar kan idrar kültür verdik idrarın sonucu çarşamba cikicak kanda temiz çıktı bilmiyorum valla bende
Zeynepbasli Kubra09 Merhaba aynı sorun bende de var 3-4 gündür az yapıyor bez hiç ağır değil fakat kakasını gayet güzel yapıyor bugün sağlık ocağına gittim alması gereken kiloya ulaşmış. Sütün yetiyor dedi hemşire.
Kubra09 Zeynepbasli bizde de kilo iyi kakayı zaten haftada 1 yapıyordu o da daha yeni düzene girdi günde 1 2 kere yapıyor ama çişli bezini haala dolu dolu almıyorum