Kir_papatyasiii Kızlar 3 gündür zerrre ne mama ne meme hiç birşey yemiyor bebeğim 12 gün sonra 3 aylık olcak ne yapmam lzm 120 CC mama yiyen çocuğum zar zor 50 anca yio ne zmn geçecek bu
Bukapoo Kir_papatyasiii 5 ay 6 günlük bizimki hala geçmedi 3 saatte bir 120 cc anca içiyor. 3aylıktan beri böyle hiç geçmeyecek sanırım
findikbrnlu0_ Kir_papatyasiii geçiyor biraz sabır :) o geçse 4. Ay atağı denen bi felaket geliyor üstüne 😂
Ftttmm Kir_papatyasiii atak 35 gün sürüyor hesaplıyor atak yazıp Google dan bakabilirsiniz ultrasona göre doğması gereken tarihi yazıyorsunuz
Kir_papatyasiii Bukapoo yaaaa🥺🥺🥺2 saatte bı zorlaşan ancak 50 60 icio hiç yemiyor gelişimi duracak diye korkuyorum açıkçası
Bukapoo Kir_papatyasiii uyurken vermeyi deneyin ben uyuduğu zaman fırsatı değerlendiriyorum uyanıksa da artık başında dans ede ede şarkılar söyleye söyleye içirmeye çalışıyorum en az 40 dk sürüyor ama içiyor bazen de anne telsizini boynuma asıp bebek telsizini mutfakta bırakıp telefondan şarkı açıyorum telsizin Işıklarına bakarak içiyor. Spor yaptırıyor resmen bana sıpa😂
EcrinMasal29 findikbrnlu0_ ya benim de 3 ay lıkken başladı iştahsızlık suanda 5 aylık hala yemıyor bu aralar ıyıce arttı geçen ay gördüm ki dış rtı şişmiş diş yuzunden mı yemıyor acaba 1 buçuk aydır ıstahı yok yerken ağlıyor falan
EcrinMasal29 findikbrnlu0_ sanırım ya durmuyor atak olduğunu sanmıyorum ben artık çünkü elı ağzında ıstah yok bı ıshal bı kabız oluyor salya akıyor