ayazsmotherr Bebeğim 18 günlük sürekli emmek istiyor. Sütüm de fazla yetmiyor değil. Doktorlar beslenmesinin 2-3 saatte bir olmasını söylüyor ama oğlum 40dakika 1 saatte emmek istiyor aynı durumu yaşayan oldu mu ilk anneliğim normal mi diye merak ediyorum
edafmo ayazsmotherr bence normal. Bende saat balı emziriyordum. Daha yenidoğan o, sırf senin kokunu almak için bile emmek isteyebilir çok normal
Berilsmom13 ayazsmotherr normal canım ben 18 aylık diye okudum ilk :) zamanla düzene giricek çok normal
incitanem19 ayazsmotherr normal normal herşey yolunda 😇 doktorlar özellikle 2-3 saat diyor fakat bebişlerin saati yoktur her zaman isteyebilirler sadece karın doyması değil anneye doymak gibi düşün 😇 en geç bence 2-3 saat kan şekeri düşmesin diye Bol bol emzir sağlıkla büyüsün canım Gak dedi emzir guk dedi emzir 😇
Ayc4n ayazsmotherr bizde aynı durumdayız yarım saatten fazla emziriyorum yarım saat sonra tekrar meme istiyor yediğinide çıkartıyor
ayazsmotherr @Berilsmom13 ya ne güzel siz düzeni sağlamışsınız peki meme vermeyince ağlamıyor mu bizimkisi krize giriyor resmen
edafmo ayazsmotherr yok canım suçlama, kızım 2 aylık hala daha sanki hiç emmemiş gibi sürekli meme istiyor. İlk 3 ay bebekler annelerinden ayrıldığını fark edemezlermiş o yüzden sürekli kucak istemesi meme istemesi çok çok normal🥰 bir yerleri ağrdığı zaman sancılamdıkları zaman da istiyorlar
ayazsmotherr @incitanem19 hahahahaha sağol canım çok teşekkür ederim 🤭😅 yapışık gezicez bu zamanlar geçene kadar mecbur..
Pinkgold ayazsmotherr sürekli emmek istemesi normal ten tene temas istiyor kokuna alıştı bide kucakta uyumak ister benim bebeğimde öyle devamlı emmek istiyor emzirin yeterince sarılık olmaz en azından emmesi güzel bişey 🙏🏻😇