Asena1601 Merhaba arkadaşlar yeni doğum yaptım bebeğim 2 aylıkken regl oldum şimdi 10 gün geçti regl olmadım emziriyorum eşimlede korunuyoruz korkuyorum acaba hamilemiyim 🤷♀️🤷♀️ yoksa emzirdiğim için adet düzensizliğimi böyle olan varmı ??
goktug06 Asena1601 Bende aynı şekilde oldum. İkinci adetim 20 gün gecikti canım. 2 gün önce oldum. Hemşirem bir süre düzensiz ilerler. Erken ya da gecikmeli olur endişe etme dedi.
Nrc-2 Asena1601 ben kızım 6 aylıkken adet görmeye başlamıştım doktorum bir seneye kadar adet görmemek doğal demişti ama asla korunmayı bırakma demişti. Tedbiri elden bırakmayın😁
Asena1601 goktug06 ben geçen sene ilk kızım 3 aylıkken hamile kaldım aralarında 1yıl var yine ozaman korunmuyordum pek emizirirken hamile kalınmaz diye ama bu sefer sütten ağzım yanınca korunuyorum yine gecikince korkuyorum artık paronayak oldum 😢😢
el1ff Bende kızım 4 aylıkken olmaya başladım 5. ayda da oldum ama şimdi 6. ayda olmadım gecikti yani dikkat etmeme rağmen korkuyorum kimisi düzensizlik olur yeni yeni olmaya başladın diyor ama ne bileyim ben hep aynı gün olurdum diyorum 🤷🏽♀️🤷🏽♀️
Asena1601 el1ff bende öyleydim ama 2 yıldır hamile olunca sadece 2yılda 2defa oldum şimdide gecikince çok korkuyorum