Babyk02 merhabalar sevgili anneler 1 buçuk aylık bebeğim saçında yaklaşık 15 gündür geçmeyen konak var bir kere zeytinyağ sürdüm ve sonrasında iyice yıkadım farkları çözümler bulan ya da yaşayanlar var mı
sleepymom Babyk02 ben her banyodan önce zeytinyağı sürdüm biraz bekletip yıkadım 3-4 yikamada geçti çok şükür
fatmaa37demir Babyk02 bir kerede gitmiyor malesef bir kaç defa yapmak gerekebiliyor. Kızımda 3. Defada falan bitmişti tamamen. Ben bebek yağı sürüp bir saat beklettim. Sonra banyo yaptırırken saçlarını geriye doğru taradım hepsi taraga geldi zaten yumusayınca
aura_meselesi_bu_sekerim Babyk02 benim bebeğimde de vardı bende zeytinyağ sürerdim hakiki hemde bol bol Daha daha fazla olurdu Sonra öğrendik ki zeytinyağ cildine yaramıyormuş Ama zeytinyağ iyi derler genelde konak için konak tarağı da kullanın
Babyk02 aura_meselesi_bu_sekerim evet ya tarağımız çok yumuşak diplere temas etmiyor temin edeceğim hemen
gurbetcimami aura_meselesi_bu_sekerim ben bi çocuk doktorundan duymuştum zeyitn yağı asidik olduğu için önermiyoruz demişti
Obiranne_ Ben bebek yağı sürüp bekleyip yıkayıp tarıyordum ciddi bişey değil zaten bebeği rahatsız etmez zamanla geçer hergün yapın geçecektir
sleepymom Babyk02 bizde çok fazla yoktu kabuklanma da olmadı sadece sarı bir tabaka olmuştu Bazen sürüp banyo yapması için eşyaları hazırlayana kadar kalıyordu Bazende sürüp banyosunu yaptiriyordum vücudunu yıkayana ladar duruyordu
sincapsk Babyk02 valla benim bebegimin konagi neler neler yaptiysam gecmedi.. 4 ay taktim, 5.ayda doktor kurudugu icin sampuan yerine baska bir temizleyici önerdi. La roche posay lipikar ap + diye. 2 veya 3.kullanimdan sonra gecti. Beni cok sinir etmisti☺️ bence deneyin derim
Ecem__ Babyk02 canim 1 bucuk aylik bebegin kafasina elleme gozleri bile capaklanir konak her bebekte olur 6 aylik olunca yaglar hafuf hafif terlersin suan nekadar temizlesende 1 yasina kadar olur..
Simy Babyk02 her banyo yapımından yarım saat önce bebek yağı ile yağlayın bekletin banyo yaptırın kurinkaldikca konak artıyor ama böyle bebek yağı ile yapınca konak artmıyor geçiyor ben böyle geçirdim her banyodan yarım saat omce yağlar bekletirdim sonra banyo yaptırırdim tarardim yumuşayan tarak ile çıkıyordu öyle öyle geçti iki hafta bile sürme misti üç günde bir yikiyodum
zeyn6 Bende her banyosundan önce hindistan cevizi yağı sürüyorum maksimum 10 dk bekliyo sonra saçlarını kuruyken şampuanlıyorum ve öyle duruluyorum yağ aksın diye sonra saçları kurumadan dişli bebek tarağıyla geriye doğru tarıyorum çok kolay kalkıyor sonra da fırçasıyla saçını fırçalıyorum mis😁
eliffkndmr Babyk02 Kizim kucukken o da olmustu banyo oncesi ben bebek yagiyla o bolgeye iyice yedirip sonrasinda bit taragiyla yavasca tariodum yumusadigi icin cikiodu konaklar sonrasinda da banyoya da mustelanin konak sampuaniyla yikiyordum bu sekilde kurtulduk. Birkac yikamaya geciyor zaten 😊
Ecmellll Mustelanın konak kremini geceden sürüp sabah ters taradım sık tarakla oldugu gibi geçti iki üç gün sonra da bidaha yaptım kalanları taradım ufak tefek şuan kalmadı 160 liraya falan aldım ama dolap uygulamasından uyguna alabilirsiniz çünkü çok az kullanım yetiyo zaten
Simgealp39 Babyk02 zeytinyağı karbonat karıştırıp bebeğimin saçına sürüyordum bekleyip yıkadıktan sonra erkek tarağı ile tarıyordum ardından bebek Yağı sürüp bırakıyordum bunu tamamen geçene kadar yaptım