durukusunannesi_ 5 aylık kızıma örümcek aldık o da çok seviyor günde 1 saat belki 2 anca bırakıyorum şuan üstünde bazı doktorlar tavsiye etmiyor biliyorum sizler koydunuz mu örümceğe tavsiye eder misiniz
Show_must_go_on durukusunannesi_ Kullanan çok insan var ama zaten 5 ay çok küçük ve 1-2 saat diyorsunuz 10 dk bilemediniz 15 dk olmalı. Şuan çok küçük kullanmamanızı öneririm
Mgf durukusunannesi_ ben bu konuyu araştrdm doktrlardanda duyduğum kesinlikle önermiyolar. Hem ev kazaları çok fazla olduğu için hem yürümeye Bi faydasını olmadığı için hemde parmak ucunda yürümeden kaynaklı yürüme bozukluğu vs gibi sıkıntılar oluşturduğu için. Ama kullnıpta hiç Bi sıkıntı yaşamayanda çok insan var. Bnm ablamda kllbdı çocklrı a bişy olmadı. Ama ya olursa ihtimalde var. Bu yüzden kullanmayı düşünmüyorum.
Lalekalbur20 durukusunannesi_ bizde kafasını tutmaya başladığı günden beri kullandık. Çok şükür hiç bir sıkıntımız olmadı Şimdi 15 aylık gayet sağlıkl maşallah Mecburdum kullanmaya aslında. Evde tek başımayım temizlik - ütü- çamaşır - yemek bunlar bebek kucakta yapılmıyor. Bende örümceğe koyardım o kendi halinde oyalanırdı
Vlns durukusunannesi_ 5 aylık çok küçük .15-20 dk max. Bindirmelisiniz. Ben kullanmadım. Oğlum 10 aylık şuan sıralıyor mesela. Kızımda da kullanmamıştım .
durukusunannesi_ Show_must_go_on 2 saat sürekli üzerinde bırakmıyorum gün içinde toplamda oluyordur ay olarak küçük olabilir daha dediğiniz gibi daha az bırakayım teşekkür ederim
Mgf Mgf aynı zamanda daha desteksiz oturamadıpı için omurlarınada zarar verir. Biz 5 aylkkn günde 5 10 dk şklde destekli oturuyorduk sadece.
durukusunannesi_ Mgf evet bende duydum doktorların bazılarından hatta çoğundan dediğiniz şeyleri kendisi çok hareketli çok sıkılıyor oyalayamıyorum onda epey oynuyor bıraksam tüm gün durur sanki ara ara toplam da 1 2 saat duruyor şuan bende emin olamıyorum pek 😏
Gamzeweylul 5 Ay 15 gunluguz ben en fazla 3 dk fazla bindiremiyorum dik duramıyor zaten kullanamıyor da siz nasıl 2 saat bırakıyorsunuz hareket ediyor mu yurutecle
durukusunannesi_ Gamzeweylul Evet kullanabiliyor bayağı da hızlı dik durabiliyor bazen tam basıyor bazen parmak ucunda
durukusunannesi_ Lalekalbur20 maşallah evet bende tekim söyledikleriniz de var tabi ama kendisi çok sıkılıyor oyalayamıyorum şuan herşeyi ağzına alma dönemin de yapmaya çalıştığım her etkinliği ağzına alıyor korkuyorum biraz onda oyalanıyor en azından diye bindirmek istiyorum
Mgf durukusunannesi_ bnm bebeğimde çok hareketliydi halada öyle çoğu zaman oyun halısı a yardım kurtarıcı oluyo baya oyalanıyo orda
durukusunannesi_ Vlns azaltayım biraz o zaman bende teşekkür ederim cevabınız için. Oyalayabilsem hiç bindirmem ama durmuyor asla 😄
Vlns durukusunannesi_ mecburen oyalanacak . Yemek temizlik kalacak gerekirse yani bende bide 2 tane 🌸
Alminam2311 durukusunannesi_ ben 3,5 aylikken koymaya başladım 4 ay 26 günlük 5 ay sayılır simdiden kendini ittirmelere adimlar atmaya başladı
durukusunannesi_ Alminam2311 benim ki 5 ay 4 günlük daha alalı 4 5 gün anca oldu bayağı hızlı hareketleri var tabi gözetimim altında oluyor hep bulunduğumuz odadan çıkarmıyorum
Themhrmom durukusunannesi_ koyuyorum 10 aylık ama bence 5 ay erken ben 6dan sonra basladım ve minik minik yarım saat gunde oda 5er 10ar dk