Panikatakanne Kızlar ben yemek yiyemiyorum çok yoruyor bebeğim ve vaktim olmuyor dün mesela tek öğün yedim başka birşey yiyemedim bu durum onun kilo alımını da etkiliyor sanırım az kilo almış çünkü ne yapabilirim fikirlerinizi merak ediyorum siz nasıl besleniyorsunuz neler yiyorsunuz
Halimea Panikatakanne bebeğiniz kaç aylık ? Küçükse bende öyleydim 5 dk ne yiyebildiysem. Bebeğiniz uyuduğun da hemen ekmek arası birseyler yapın onu yiyin, yada geceden bebeğiniz yatınca yemeğinizi hazırlayın, sabah bebeğiniz uyuyunca tüketin .
Panikatakanne Halimea 2 buçuk aylık bu ay kilo almamış çok üzüldüm ben bu ay berbat beslendim sanırım o etkiledi
Halimea Panikatakanne yok cnm üzülme, alır da verirde ,bol su tüketin su şişesi bebeğinizin odasında bulunsun unutmazsınız içersiniz , meyve ,kuru meyve ,sebze tüketin. Bulgur pilavı da sütü artırıyo.
Ezgi-123 Panikatakanne benim bebeğimde 2 buçuk aylık çok kısa uyuduğu için ne bulursam onu yiyorum diyebilirm bir de gazlı bebek kış sebzelerinin çoğuda gaz yapıyor bende ne pişireceğimi şaşırdım artık bazen abur cuburla bile geçiştiriyorum. 2. ayında 780 gram almıştı mama vermiyorum şimdi de sütüm geliyor mu yetiyor mu açmı kalıyor die hep tereddütteyim 3. ay kontrolümde göreceğiz
ozlemmm Bebegi uyuttujtan sonra geceden zeytintagli yap canim gun icinde isitmana gerek kalmadan yersin
Halimea Panikatakanne yemenizi artır cnm gaz yapmicak ne varsa ağzına at , 🥰 eşin de sana destek olsun yemek yerken bebeğe baksın….
Ezgi-123 Panikatakanne ozman doktoruna danışarak mama takviyesi yapabilirsin bende 3. ayki kilosuna göre soracağım