Ozgzcn Bebeğim 7 aylık ek gıda döneminin içerisindeyiz. Şimdi size küçük bir sorum olacak güzel anneler muz, böğürtlen lekesi kıyafetten nasıl çıkar? Şimdiden teşekkür ederim.
1balkizannesi Ozgzcn Beyaz kalıp sabunla yıkayn yada oxinin leke çıkarıcısı var ona basıp 1 gece bekleyip makineye atabilirsiniz 🌱
Kadeerolmeezz-11 Ozgzcn ben bebeğim doğduğu ilk zamanlardaki o sarı kaka lekelerini vs. bile arielin oxi deterjanıyla geçirdim lekeli kısmın üzerine biraz döküp kaynamış su olan kovada bir gün bekletip makinede yıkıyorum tertemiz çıkıyor deterjan pahalı ama denemeye değer
Memonunannesi11 Ozgzcn pink leke çıkarıcı harika iki fıs sık azıcık beklet at makinaya mis gibi oluyor
Ozgzcn 1balkizannesi beyaz sabun çıkarmadı malesef leke çıkarıcıda highgenic leke çıkarıcısı ve vanish kosla denedim işime yaramadı
1balkizannesi Ozgzcn maalesef ek gıda döneminde birçok kıyafet feda ediliyor giyilebilen önlüklerden alabilirsiniz
Ozgzcn 1balkizannesi önlüğümüz var ama bebeğim hiç sıkıntıya gelebilen bir bebek değil o yüzden giymiyor misafirliğe gittiğimizdede takmadım hiç ama çok kötü oldu yani hep iyi kıyafetleri😏
Ozgzcn Kadeerolmeezz-11 pahalı olması önemli değil benim için lekeli kıyafet giymesi çok daha kötü teşekkürler bunuda denerim🫶