gurbet_gelini12 Ayyy Allahım ne yapacam yemın ederım sankı rehin almışlar evı mutfak salon koridor dolaplarımın içine bıle girmişler bu arada yer evi her bahar böyleler bahar geldimi çıkıyorlar yerde ne varsa alıp deliğe götürüyorlar ne olur fikir verim bana ölfürmekte istemiyorum 😔😔
Duyulurum gurbet_gelini12 eczaneden karınca tebeşiri almıştım, çıktıkları yerleri çiziyorum ve kurtuluyorum.
Btl2022 gurbet_gelini12 benim evimde öyleydi doğal ne varsa denexim tarçın limon salatalık zencefil karbonat sirke fayda etmedi. En son eczanedwn filit karınca yemi aldık serptim üstüne gittiler. Öldürmek bende istemedim ama mecbur kaldım dışarda olsa yuvalarına dahi basmamak için yolumu değiştiririm ama evde mecburi kalınca ilaçlamanın günahı yok. Çünkü dolaplara tırmanıyordu sağdan soldan bacağımızdan yüzümüzden topluyorduk. Her sene baharda çıkarlar serperim filit sonra giderler
Lavina gurbet_gelini12 ben çaresini bulamadım iki senedir artık gınay geldi süpürgeyle çekiyorum mecbur kızım oğlum elerini alıyorlar kızım ağzına koyuyor her gün süpürge açıyorum halı üzerinde mutfakta ve banyoda var bende her yeri alçıladım yok delip geçiyorlar anlamadım napmam lazım
Hanifeelif Canım benim evde öyleydi ilk önce Elektrik süpürgesiyle çektim sirkeli suyla evimi sildim sildikten sonra bir şişeye beyaz sirke koydum gelen yerlere sıktım Bir daha karınca görmedim arada yap böyle ben de öyle yaptım kurtuldum
gurbet_gelini12 Hanifeelif fayda etmiyor ki bir yerde değil her yerde posetleri bile delip ekmeklere ulaşıyorlar oda yetmıyor bizi isiriyor😔😔heryerim kaşınıyor
gurbet_gelini12 Duyulurum yarın insallah gidip alayım olmuyor boyle korkudan asla biseyı açık bırakamıyom iki dakıka resmen heryerdeler ya
gurbet_gelini12 Btl2022 vallah bende mecbur kalmadıkça yapmıyorum ama bazen okadar çok oluyorlar ki mecburum evde bız. Varız küçük bebeğim var
tombikdonerkankasiiskender Geçen internette gördüm karanfili suda rengi çıkana kadar kaynatıyolar evi o suyla siliyolar yada sorey şişesiyle gezdiği yerlere sıkıyolar kayboluyomuş karıncalar o zaman deneyin isterseniz
gurbet_gelini12 tombikdonerkankasiiskender yok canım öyle bişey bende internetten araştırdım yaptım olmadı gitmediler en sonunda sakızla delikleri kapatım bu sefer başka yerde delik açtılar
gurbet_gelini12 Lavina Bende maalesef şuan toplantı yapıyorlar galiba mutfak ta çünkü ordu gibi toplanmışlar🤦♀️🤦♀️
tgg bayer hamam bocegi ve karinca jeli var şırınga seklinde, hep evde bulundururum geldikleri yerlere duvar kenarlarina nerden cikiyorlarsa bi kere surunce bidaha gelmediler yillardir kullaniyorum oldukca
Betul_ gurbet_gelini12 Bende aynı dertten muzdariptim trendýoldan bion diye bi sprey var onu aldım geldikleri yerlere sıktım bi dâha görmedim karınca valla
Profanne gurbet_gelini12 benim sadece oturma odamda 3 5 tane vardı her temizlik sonrası köşelere sirke ve camasır suyu karıstırıp sıktım kokudan gelmediler ayakları ile koku bırakır karıncalar eger o kokuyu yok ederseniz kendi izlenir olmadı için gelmiceklerdir