SimayGirayikizler İkizlerime 10 ayına kadar Dalan granül deterjan kullandım artık leke çıkarma sorunu ve kokusu kötü olmaya başladı . Civil de life by fakir deterjan gördüm kullanan varmi veya uni baby düşünüyoruz yazar mısınız ne önerirsiniz
goktug06 SimayGirayikizler uni baby deterjanını tavsiye ederim kokusuz olması arrı avantaj. Aynı zamanda yumuşatıcısı da harika kokuyor ve kalıcı.🙃
livanurvealpinannesi61 SimayGirayikizler uni baby de kimyasal madde var diğerini bilmiyorum içerik olarak.
goktug06 livanurvealpinannesi61 Aaah ahhh hangilerinde yok ki o? Olmayanların ücreti paha biçilemiyor herkes yetişebilir mi? Verdiğimiz mamaların başta Aptamalin olmak üzere genelinde palm yağı olması? Zor ve yorucu zamanlardayız…
livanurvealpinannesi61 goktug06 şöyle düşünün bebeğiniz alerjik ve doktor size deterjan şampuan önerdi fiyat olarak pahalı mecburen almanız gerek birde öyle düşünün benim çocuklarım alerjik içeriği doğal deterjan şampuan ıslak mendil kullanıyorum mecburen yoksa alerji oluyor. Kimyasal maddeler egzama alerji riskini artırır astım bronşite sebep olur.
livanurvealpinannesi61 -goksu_18 ben deterjan Bi duru granül kullandım. Ama makineyi tıkıyor diye sıveno aldım şuan deterjan olarak eya clean kullanıyorum içeriği temiz kimyasal madde yok.koku parfüm yok.
Mert_mrt Siveno kullanıyorum ama leke konusunda çok beklentiniz olmasın. İçerik olarak temiz. Leke olan yerleri makinaya atmadan önce beyaz sabunla yıkayıp öyle atıyorum makinaya. Kokusu da hoş ben seviyorum. İndirime girince 2 li alırsanız avantajlı olur.
Lalekalbur20 SimayGirayikizler ben de 15 aya kadar duru kullandım baktım çıkarmıyor. Beyaz kalıp sabunu rendeledim artık öyle kullanıyorum. Çamaşırların üstüne koyuyorum bir kapak mis gibi. Deterjan bölümüne koymuyorum belki erimez tıkar diye