Dondurmalikahve Noname21 sıçmış Boşluğuma geldi 😂😂 Yagiztos Hareket ediyor mu? Balıkla salyangoz mu çiftleşti yoksa 😂😂 bu ne ki?
Noname21 Dondurmalikahve balıkla salyangoz mu çiftleşti ne ya çocukları da deniz kızı olsun bari altı başka üstü başka 😀😀
kayraninannesiiii Yagiztos kız ben iyice korktum ya büyüyüp evi kaplamadan uzaklaştır şunu ahahhahaha
Dondurmalikahve Yagiztos Gittikçe yukarı çıkıyor bu, kız düşünsene sabaha kadar yatağına geliyormuş, uyanınca bi bakıyormuşsun yanında 😁
Yagiztos Noname21 balık yavrulari var yeni doğmuş onlarla alakası yok bunun cama yapışık sürüngen gibi 😄
kayraninannesiiii Yagiztos kizz internetten baktım birisi yazınca balık kenesi buuuu. Ay nolcak tiksinti geldi bana at balıkları dhdhdhdh
Yagiztos Noname21 kız büyüsün bakalim nasi bişe cikcak yılan falan değilse bakarız onada😄😄gerçi yılan beslemislgmzde var ahaggs 😄
Avukatanneyim Yagiztos ben de merak edip internetten baktım 😂 balıkların üstünde parazit olarak bulunuyormuş eğer balığı bıraktıysa o olabilir bir bak internetten istersen benziyor mu diye fotoğraflarda salyangoza benziyor senin attığın ama bilemedim
Noname21 Yagiztos su yılanı aklıma geldi de nasıl gelecek diye düşündüm koynunuzda yılan beslemişsiniz 😀
Yagiztos kayraninannesiiii yok yok bende baktım salyangozmus bildiğimiz akvaryumda canlı bitki var onun arasinda gelmiş olabilirmis netten baktım aynısı fotoları var keretanin😄😄