Benim de kızım ilk 4 ay memede yaşadı resmen. Asla emziğe alışmadı. Uyku eğitimi falan hak getire. Sonra kayınvalidem bir haftalık ziyaretinde ayağında uyutmaya alıştırdı. Tabi öncesinde karnını doyuruyordum. Ayağında uykusu geldiği an emziği verip eliyle destekliyordu çocuğu öğürtmeden. Doğru emziği bulmak için de baya zorlandık. Ama avent en iyisi kızlar. Sonra bizim kız ayakta emzik ile uyumaya alıştı. Gece emziği düşer düşmez uyanmaya başladı. Emzik tak emzik kenara koy nöbetleri başladı benim… ama memede uyumasından iyidir dedim sabrettim. Sonra uyku eğitimi verdim. Sinem Gerger “bebeğiniz uykuyu çok sevecek” okuyun okutturun. Şimdi her türlü uykusu gelince ayakta olmadan uyuyor. Emzik de yardımcımız. Ama uyurken düşse bile uyanmıyor en azından. Ama gece bir defa uyanıyor mutlaka. Onda da emziriyorum, memede uyuyakalıyor yatağına yatırıyorum emzik verip. Yani yavaş ve sancılı oldu ama başardım. Şuan 8,5 aylığız. Birkaç aydır düzenimiz var. Birkaç defa memede uyumak istedi ama diş çıkarma dönemiydi müsade ettim. Bir sıkıntı olmadı. Devam etmedi o istek.