darzuinci Sakine12 merhaba bende kizima okutacam mevlid de dediklerinizin toplam maliyeti ne kadar tutuyor
Sakine12 darzuinci 60 adet Yasin, magnet ve lokumluk set şeklindeydi 360 tl, 1 litrelikten 2 adet kolonya aldım 120 tl, kolonya şişesi 40 adet aldım 140 tl. Birde 50 li kurdele aldım. 50 tl o da. 😇 Kendim yapacağım kolonya hediyesini.
Gk123 Ben kendim yaptım bebeğimin doğumuna boncuğun maliyeti düşük kutusu biraz masraflı. Sen kendin boncuk alıp yapabilirsin jelatin poşete koyarsın fikir olsun
MinikLokumm bebekece resimli bişey istemiyorum bende doğum günlerinde yaparım teyzeleri dayıları vs saklar resimli magnet ama yasin tesbih şu yüzden istemedim bizde de var okuyacağım zaman yazıları çok küçük okuyamıyorum kurandan okuyorum çok ama canlı bitki fikri hoşuma gitti teşekkür ederim
MinikLokumm bebekece resimli bişey istemiyorum bende doğum günlerinde yaparım teyzeleri dayıları vs saklar resimli magnet ama yasin tesbih şu yüzden istemedim bizde de var okuyacağım zaman yazıları çok küçük okuyamıyorum kurandan okuyorum çok ama canlı bitki fikri hoşuma gitti teşekkür ederim
bebekece Eminegul5 merhabalar. Vallahi hiç hatırlamıyorum hatta bulabilmek için arama geçmişime maillerime falan baktım ama sitenin adını bir türlü bulamadım😞
Sakine12 Eminegul5 ayaz_mevlid_hediyelik diye bir sayfadan instagramdan. Ben erkenden aldım Yasin setini. Şimdi fiyatları artmış olabilir.