Dunyams Kızım yerde oynuyordu yüzüstü dönerken kafasını yere çarptı halı vardı alnı hafıf morardı hastaneye götürmek istedim ama eşim küçük bişey yok dedi suan keyfi iyi gülüyor oynuyor alın kısmı hafif mor bişey olurmu içime sinmiyor böyle
Kardem Dunyams bu cok hassas bir karar benimde gecen gün kızım oturuyodu yerden birden geriye attı kendini küt dedi resmen kafası ama götürmedim cünkü ne yazık ki bes aylıken yatakten düşmüştü allahım onu bana bagısladı kafa tasında çatlak oluştu ama hiç bir sorun olmadı bende tekrar radyasyon almaması için hastaneye götürmedim otururken kendini attıgında cünkü haliyle bt cekmeleri gerekiypr. Onun yerine 2 saat uyutmadım gözlemledim kusma gözlerde kayma vs var mı diye bir sey olmadı. Ama siz kalbinizi dinleyin burda kimse hastaneye götür veya götğrme diyemez büyük vicdan çünkü
Zeynosileannis Dunyams Benim kızımda 1 yaşında yeni yürümeye başladı sürekli düşüyor bir yerlere çarpıyor 1 haftada her yeri yaralandı 🥺 ne kadar sert vurduğu ve yüksekliği önemli bence çünkü sürekli düşecekler zaten. İki saat gözlemleyebilirsiniz içiniz rahat etmezse acile götürün bakarlar 😊
Asya2409 Kardem benim kizimda bugun yataktan düştü yuksekti ve mermer zemindi acile götürdük kafasinda hafif kizarlik dudaginda soyulma vardi doktor genel durumu iyi gozetleyi. Kusma falan olursa getirin dedi ama benim icim rahat etmiyor cok korktum ve etkisinden kurtulumadim hala (tomografi cekelimmi dedim doktor gerzk yok dedi) sizde kusma falan varmiydi oyuzden mi tomografi çekildi icim icimi yiyor hala
Dunyams Zeynosileannis hafif morarma vardı oda geçti şükür yerde dönerken çarptı kafasını yükseklik yok
Kardem Asya2409 kusma vs hiç bir sey yoktu keyfi asırı yerindeydi gülücükler saçıyodu etrafa ama yine de tekbiren cektiler 4 saat sonra tekrar ve ertesi gğn tekrar cekildi
Ucansupurge Dunyams Birşey olmaz o zaman canım çocuk bu düşe kalka büyür. Yüksekten düşüp kafasının arkasını vurmadiysa, gözlerde kayma,kusma,hareketlerde yavaşlama , surejli uyku hali yoksa problem yoktur.
MorVosvos HanifeSay kontrol tomografi çekmişler çatlak olduğu için ilerleyen zamanlarda çatlayan yer kanamaya sebep olabiliyor. Tabi bu çatlaktan çatlağa değişir.