bernaasn 2 yaş 11.5 kilo . Bu sorulardan nefret edıyorum cevap yazdım ki bebegı ayına gore zayıf kısa ancak saglıklı olan annelerım uzulmesınler.
marinelife bernaasn bir de şey var “bebeğim 2 aylık 7 kilo normal mi sizce sütüm yetiyor mu :(((“ sorulu postlar 😂😂
Dygusen İkiz kız bebeklerim var prematüre doğdular 1890 olarak şuan ilerleyişleri normal dedi doktor. İkiside 6700 kilosu 6 aylık
bernaasn marinelife onlar favorım zaten. Sanki bılmıyoruz googleda normal boy kilo araştırıp buraya yazdıklarını
34gnl34 Oğlum 3 aylık olacak .2 buçuk kiloydu şuan 6 kilo doktor doğduğu kiloyla karşılaştırdı kilo alımı iyi dedi
marinelife Sgjldah çünkü en çok onların beneği anne sütü alıyor ve en çok onların anne sütü yarıyor üzülmeyin sağlıklı olduktan sonra kilo bu alınır verilir daha önünde koca bir ömür var inşallah
Bebekcey Beyzoss1 3 aylıkken 7200 du Şimdi 3.5 aylik biraz zayıfladı gibi hissediyorum 10 gün kadar ishaldi
Beyzoss1 Her bebeğin kilo alımı farklıdır sonuçta ☺️ sadece merak ettiğim için sordum cevap veren herkese teşekkür ederim 🙏
atlasannesi1 marinelife 👏👏ayrıca da kilo çok iyi bişe olsa nasıl verilir adlı postlar açılmaz. Kimse merak etmesin tüm bebekler büyür. Ama şişko ama zayıf