annelik_delilik Oğlum 4 ay 20 günlük 2-3 gündür her uykudan önce saatlerce ağlıyor uyuduğu süre ise yarım saat 🥲neden böyle oluuor aynı durumu yaşayan varmı ?
Poly-ana annelik_delilik Beyaz gürültüyle sakinleştirmeyi ve uyutmayı deneyebilirsin canım atağınız hayırlı olsun 🥲
Kedilibebekliacemi annelik_delilik uyku pencerelerine dikkat ediyor musunuz? Yorgunluktan uyuyamıyor ve ağlıyor olabilir
annelik_delilik Silaaa34 bu ne atakmış daha öncede emmede sorun vardı azalır gibi oldu uyku başladı ağlayarak emiyo ağlayarak uyuyo ne zaman geçer 🥹
annelik_delilik Poly-ana normalde hep onunla uyuyordu şuanda onada sakinleşmiyor sesi kısılana kadar ağlıyor diyebilirim😩
Kedilibebekliacemi annelik_delilik kaç saat uyanık kalıyor yani? Mesela gece son uykudan önce ne zaman ve kaç dk uyudu?
annelik_delilik Kedilibebekliacemi mesela bugün en son altı gibi uyudu 40 dk kadar… gündüzleri 2-2,5 saatte bir ağlayarakta olsa yarım saat uyuyor ama gece uykusuna geçerken çok aşırı ağlıyor..duymamıştm hiç uyku penceresi konusunu bi araştırıym teşekkür ederim 👏🏻
Nilkusumm annelik_delilik ay başlığım gördüm ve içimden dört aylık mı acaba dedim hiç şaşırmadım benimki de öyle çünkü atak sanırım bizimki 12 marttan beri devam ediyor ne uyanıkken emiyor ne yatıyor ne uyku sürecine ağlamadan geçiyor sürekli kucakta gezecek
annelik_delilik Nilkusumm benimkide öyle emerken ağlayarak emmeye geliyor müzikle ıslıkla emiyor…uyurken ağlamayla beyaz gürültüyle uyuyor…hep beni gezdir diyor 🤦🏻♀️
Asynm annelik_delilik benimki meme istemiyor ağlıyor zorla veriyorum birde birde şu kolik müzik var onu dinletiyorum ağlarken bazen fayda sağlıyor
Saretiryaki annelik_delilik 1 ay yaşadık🥹 geçiyor ama diş atak batak hepsi birbirine karıştı 4.ayda her gece ağlama saat başı uyanma