MELISSAMERYEM Kizim sevmiyor icince hemen tukuruyo siz nasil veriyorsunuz demir damlasini yardimci olurmusunuz 🤔 kiyafetlerindende cikmiyo lekesi 🥴
Buray747 MELISSAMERYEM kuzum benim de öyleydi değiştirdim ilacı ocean aldım şimdi kusmuyor çünkü kokusu hiç yok bende baktım tadına severek alıyor
EsilaEbru MELISSAMERYEM evet tamda benim sorunum kızım 4 ay 13 günlük Sağlıkocağı verdi yeni başladık agzına damlattığım gibi ağlamaya başlayıp yüzünü büzüştürüyor 1-2 dk sonra da kusuyor. Doktorumuza söyledik 1 hafta bekle sonra tekrar ver dedi
Asilkuzey MELISSAMERYEM biz bestiron denedik bebegin sevmedi ogurdu hep simdi sidefer kullaniyorum hep leke yapmiyor hemde bebegim iciyor dene istersen
MELISSAMERYEM Buray747 5 6 aylik bebekler icin varmi ocean in demir ilaci d vitamin aldim onu sorun etmiyo
Buray747 MELISSAMERYEM ben üç aylıklken başladım kuzum bebeğim altı aylık suan ocean 400 lu yazıyor onu Alman lazım
MELISSAMERYEM Hulya61 tesekkurler deneyim saglik ocaginin verdigini kullaniyorum suan ondami sorun anlamadim
asliaslii Sağlık ocağının verdiği kan ilacında paraben var ve zaten kullananlarda kabızlık kusma huysuzluk vs bir sürü şeyden şikayetçi. Doktorunuza danışıp Bestiron kullanabilirsiniz hiçbir yan etkisi yok.
Brycnyt Bizimki de kusuyordu doktoru ferruma geçiş yaptırdı içiyor şimdi. Lekelere gelince leke kurumadan biraz Arap sabunuyla elinizde yıkayın leke kalmıyor.