Elifsaremmm Taneli yemeklere (pilav gibi) ne zaman başlıyosunuz 7 ayımız dolmak üzere acele ediyorsun diyenler olursa zaten hemen yarın taneliye geçeyim mi diye sormuyorum sadece zamanını merak ediyorum ki ona göre hareket edeyim bileyim diye soruyorum.
Deletedmom277 Elifsaremmm ben kızıma 7 aylıkken balık veriyordum et veriyordum yiyordu. Elimde biraz ezip veriyordum. Taneli verebilirsiniz. Pilavı lapa gibi yapıp verebilirsiniz. Ben nedense pilav çok geç verdim 10 11 aylık falandı. Tercih etmedim o yüzden ne zaman verilmesi gerektiğini bilmiyorum. Sebze püresini pütürlü bırakın mesela öyle yemeye alışsın
Ynctlgtmn Elifsaremmm benm oglumda 6 aylik suan sebzeleri ezip veriyorum pütürlü olarak ama istemiyo kuscak gibi oluyo normal mi suan 🙄
Perismom Elifsaremmm benim kızım 6 ay 1 günlük ben herseyi taneli veriyorum. Çiğneme reflexi gelişti bile. (5. Ayda ek gıdaya başladık. Hatta doktorum 4te başla demişti)
DanLa Elifsaremmm pilav zaten yumuşak verebilirsin bence. Ben pirinçten çok daha faydalı olur diye bulgur yada sebzeli eriştelerden yapıyordum
Drycgdsmete Ynctlgtmn canim biz 5 ayligiz tam ek gidaya yavas yavas basliyoruz bnde elmanin falan suyunu veriyodum doktor puturlu ver alissin dedi oyle yaptim yedi tarhana corbasi verdim hic elekten falan gecirmedim taneli verdim, bnce hic ezmeyin alissin
Gg5subat Ynctlgtmn normal 7. Aydan sonra yemeğe başladı benim kızım ilk ay hep öğürdü çok çok az verin ezerek eti mesela balığı ezin ve küçücük verin zamanla düzeliyor
Ozylcnesra Elifsaremmm 7-8ay gibi etlere geçiliyor(köfte-balık gibi yumusak)o zaman pilav da verebilirsiniz
Elifsaremmm Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar çok sağ olun. Yavaş yavaş başlayayım bnde ozaman.🌹
Mrvslck_2019 Elifsaremmm ben 7 aylıkken elimle ezerek vermiştim pilav dışarıdaydık o kadar çok ağladı ki yemek yemek için mecbur verdik baktık yiyor devam ediyoruz 😂 aslında herşeyi yemek istiyor ama anası korkudan veremiyor 🤪 bu yüzden en çok dedesini seviyor sanırım onunla yemek yemeye bayılıyor 😂🥰