izmirizmir35 yeni makina aldim ama bazen nemli birakiyor camasirlari acaba sıkma isleminimi az yapiyorum cozemedim.bir de bebegimin kiyafetlerini hangi programda kullanmam lazim
midekoruyucu izmirizmir35 ben de hoover teknik servis yedek parça tedariği filan zor mu bunu merak ediyorum. Ona göre almayı düşünüyorum. Öven çok. Hangi modeli aldınız ?
Beraninannesii izmirizmir35 Bende kullanıyorum yeni aldım ama hiç öyle bir sorun yaşamadım tam kuru çıkıyor.
edafmo izmirizmir35 makineyi çok dolduruyorsanız, yanlış programda kurutuyorsanı, yapıyor özellikle. Ben az çamaşır koyduğumda dolap kuruluğu, çok çamaşır varsa güneş kuruluğunda kurutuyorum bir problem yaşamadım
Aloneeee Beraninannesii merhabalar. Bende hoover aldım daha 3 kere felan kullandım ancak şöyle bir sorun var son 2 dk kala takılıp kalıyor ve bu şekilde 1-1,5 saat felan devam ediyor. Sizde de aynı durum mevcut mu acaba bu kadar uzun mu sürüyor
DuyguAsel23 Belkide yanlış programda kurutuyosunuzdur programı değiştirin bende arçelik 810km modeli var hassasta kuruttuğumda nemli çıkıyor günlük yazan programda kuruttuğumda kupkuru çıkıyor programınıza bakın
DuyguAsel23 Bu arada almayı düşünen araştırma halinde olanlar varsa ARÇELİK 810 KM modelinden aşırı aşırı memnunum çevremde benden görüp alan çok oldu sonsuz tavsiye ederim 🙏🏼
izmirizmir35 sadeturkvatandasi hepsi bi arada ya da pamukluyu seciyorum onlarda dolap kurulugu oluyor
sadeturkvatandasi izmirizmir35 YouTubeda nasıl kullanılır onunla ilgili videolar vardır ordan bakın isterseniz