Tazeannee11 Elbiselerin hepsi yeni gibi kilo aldığım için giyemiyorum. İlanların ayrıntılarına dolap hesabımdan bakabilirsiniz. @sumbuleh
lisansli_Mom49 Tazeannee11 ilk tünik yeşil beyaz elbise ve kolu püskülü siyah elbise ne kadar olur çok beğendim
Tazeannee11 lisansli_Mom49 3 ü 350 lira olur ama yeşil beyaz elbise s beden ilk tunik L beden siyah püsküllü olan da standart beli kuşaklı olduğu için bütün bedenlere olur
Tazeannee11 minikoglummmmm onu dolaptan 2 hafta önce 220 liraya aldım üst kısmı bana biraz dar oldu o yüzden içime sinmedi 200 liraya satabilirim
lisansli_Mom49 Tazeannee11 canım ya daha kargo da var en son ben olur kargo ile birlikte sıfır alacak gücüm yok
minikoglummmmm Tazeannee11 anladım güzel duruyor ama ben depremzedeyim o kadar vermiyorum teşekkürler 🌺
Feridece28 minikoglummmmm daha yeni post açmışsınız, koca evinde herşeyi alıyorum bakım yapıyorum felan diye şimdi de alamıyorum depremzedeyim diyorsunuz. Aklım karıştı doğrusu 🥺
minikoglummmmm Tazeannee11 100 tl diye düşünmüstüm ama olabilir herkesin ihtiyacı var o yüzden anlıyorum sizi 🌸
Tazeannee11 lisansli_Mom49 yani kargo ücreti hakkında bir bilgim yok dolap üstünden satın alabilirsiniz. Orada da kesinti çok olduğu için çok fazla bi indirim yapamam ama 3 ü 330 olur en fazla kargo sizde olacak şekilde
minikoglummmmm Feridece28 evet alamıyorum depremzedeyim şuan herseyimiz gitti çünkü keşke altalara da bakıp sonra yorum yapsanız kimse bir dakika içinde yok olmasın aminnnnn…..
Feridece28 minikoglummmmm Amin canım amin de devirde belli insanlara güvenmek o kadar zor ki artık. Rabbim yardımcınız olsun