tarcinnn ipekozlemm35 yumurtaya karşı alerji olabilir mi? Çocuğumda da çıkıyordu yumurtayı kestik geçti
Jument ipekozlemm35 valla nemlendirmeden başka çare yok gibi.. oğlum ufakken bizde çok çektik. Şimdi 2 yaşında yok denecek kadar geçti şükür. Doktor zaten büyüdükçe geçer demişti.
hellomom 2cocuk-1anne ipekozlemm35 Advantan 3 günden fazla kullandırtmıyorlar. Mustela bizde pek işe yaramadı, la roche lipikar iyi geldi. Gem duş jeli liğikar syndet, hem de kremi lipikar baume kullanıyorum baya iyi geldi benim kızlarıma. Maalesef atopikte tam geçmiyor. Hep nemlendirmek lazım ve çok sıcak tutmamak. Umarım kısa zamanda geçer.
OzlemAsrin La roche posay lipikar baume kullanmıştık biz. Hergün 1 kere bol bol sürüyorduk. Banyodan sonra özellikle. Alerji araştırması yaptırın. Bizim de böyleydi yumurta alerjimiz çıktı. Emziryorsanız yumurtayı kesip bi deneyin isterseniz.
ipekozlemm35 OzlemAsrin teşekkür ederim. Alerji testi yapıldı deri ve kanda bir şey çıkmadı mustela stalatopia kremini kullanıyorum hafifletiyor sadece ertesi yine ayni
OzlemAsrin Annesi birde hiç kullandığın deterjanı değiştirdin mi? Belki kullandığınız deterjan içeriğine alerjisi olabilir.
OzlemAsrin ipekozlemm35 yumurtayı diyetinden çıkart istersen. Çikolata vb. İçinde yumurta olan hiçbir şey yeme. Bide öyle dene istersen. Kıyamadım hiç yavruma 🥹
OzlemAsrin ipekozlemm35 Allah sabır versin. İnşallah hemmencecik bulunur sebebi. Şimdiki bebeler çok hassas
2cocuk-1anne Advantan ile direk geçiyor ama onda da kortizol var yine de kullandım ben çünkü başka hiçbirşeyle geçmemişti, beslenmeden kaynaklı ise tekrarlıyor, çoklu besin alerjisi yaşan bir anne olarak tecrübe ile sabittir