Asilyigitt Kızlar kaç damla kullanıyorsunuz günde biogaia 5 damla kullanıyoruz bebeğim 2 bucuk aylık yanında sap simplex kaç damla kullandınız
Yesimtmz Asilyigitt ben öğlen 12 gibi 5 6 damla falan akşam 6da biogaiga 5 damla ve gece 12 buçuk 1 gibi tekrar sap simblex 5 6 damla veriyorum hep aynı saatte
edafmo Asilyigitt biogaia günde 1 kez 5 damla sabahları aynı saatte veriyorum, sab simplex i 4 kez 10ar damla
2cocuk-1anne Asilyigitt 6 saate bir 15 damla kullanıyorum, emzirmeden önce veriyorum, unutyrda sonra verirsem fayda etmiyor tam olarak ama önce damla sonra süt şeklinde çok iyi sonuç alıyorum şükür
Asilyigitt Yesimtmz teşekkür ederim bebeğim aşırı gazlı birsürü damla sap simplex dahil kullandım fayda etmedi bide bu ikisini beraber deneyeceğim ikisi birlikte etkili dediler genelde fazla veriyorlar ondan sordum 3×15 falan diyolardı fazla geldi bana
Yesimtmz Asilyigitt Allaha şükür brn bu şekilde kullanıyorum ve iyi geldi umarım sizde iyi gelir bazen 7 8 damla falanda kullanıyorum sizde kullanın bisey olmaz etki etsinde
MaviAsel Biz sabah öğle akşam 15er damla kullanıyoruz ama çok faydasını göremedim bununda öncesinde mestil kullandık o da fayda etmedi Masaj yapıyoruz rahatlıyor ama sancısı oluyor halen
EsinPinar Sap simplexi günde 3 kez 10ar damla olacak şekilde kullanmanız gerekir çok acil durumlarda 4 e çıkabilir 5 damla daha ekleyebilirsiniz verme saatleri 4 saatte birdir