Serapvtnsvr00 Bebeğine kullanan var mı memnun musunuz hemen etkisi oluyor mu burun akıntısı öksürük var vermeye başladım da
Efenin_annesi1 Serapvtnsvr00 buz 8 aylıkken basladık ibromine doktorumuz vermsıtı burun akıntısını gribi geciriyor canım öksürük için alerji şurubu vermıstı onu kullandık ben ekstra keçiboynuzu özü içiriyorum onunda çok faydasını gördüm
FerideDeniz Serapvtnsvr00 aynı sikayetlerle 13 aylık oğluma bu ilacı icirmeye başladım dün. Doktora götürmüştüm, onu reçete etmiş. Henüz gözle görülür bir iyileşme yok ama ilerleme de yok çok şükür.
Prenses-annesiiiii Serapvtnsvr00 ben vermiştim kızıma alerji yaptı tüm vücudu döktü 2 çay kaşığı vermiştim
Mlkkrm Serapvtnsvr00 Ben kullandım aşırı memnun kaldım valla hafıfletti az once hatta kuzenıme onerdım dedım gıt al birde bebeklerde hafıf uyku yapıyor boylelıkle uyuyorlar
Efenin_annesi1 Simdi 1 yaşına girdik arada grup burun akıntısı olunca içiriyorum elimin altında bulunuyor
Yildizzza Serapvtnsvr00 hep bunu kullanıyoruz aferin pek etki etmiyor bizde düzenli kullanırsanız kısa süre de iyileşir Allah’ın izniyle
petitehatunn Serapvtnsvr00 yalnız bir kaç doktor hiç kullanılmasını tavsiye etmiyo iburaminleri aferini vs. havale riskini arttırıyormuş bebekte. instagramda bursaçocukdoktoru var onun reels videosu var konuyla alakalı bakmak isterseniz