Midikka Kızlar bundan önce post açmıştım ancak kendim başaramadım ve uyku eğitimi aldım bugün 2. Günümüz çok şükür artık kendi kendine uyuyor üstelik diş çıkarma sürecindeyiz. Eğer gerçekten bi yerden başlamak istiyorsanız bu ödülü kendinize verin 🥳
Asyapolat Midikka kimden aldınız ve hangi yöntemi kullanıyor çok ağlıyor mu nolur cevap verir misiniz kaç para olursa olsun alacağım
Diverso Midikka 3 günde uyku eğitimi bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası hele ki 2günde nasıl desteksiz uyumayı öğrendi anlamadım biraz reklam yapıyor olabilir misiniz acaba?
Midikka Mhrbndnc uyku saatlerini düzenliyoruz mama saatlerini ve desteksiz uyku için sabit bir beşikle ilk gün hemen desteksiz uykuya başladık
Aybers Nasıl verdiniz yada nasıl başardınız bizede bahseder misinjz ayakta sallamaktan çok yoruldum artık arabada yada bir yere gittiğimiz de de asla uyumuyor ayakta sallamamı bekliyor 😔
Midikka Aybers benimde kollarım kopuyordu çokta ümitsizdim aslına bakarsanız 6 aylık olmasını dört gözle bekledm ondan öncesini kabul etmiyor çünkü ama şimdi çok mutluyuz ikimizde bi görüşün araştırın isterseniz irlandalı anne falan varmışta çok pahalı geldi bana sürekli ses kaydı gönderiyor soruları cevaplıyor ve üstelik uygulamasıda var ben çok memnun kaldım 🥹 anneler günü yaklaşırken eşime hediye falan istemiyorum bana uyku eğitimi al dedim 😂
Midikka Asyapolat merhaba gözüyaşlı ağlama hiç olmadı bizde olursada başında olduğumuz için onu sakinleştirebiliyoryz 3 günlük aldım ben 499 tl 12 ye kadar da bölüyor dilerseniz karta
RiverSong Midikka Fiyat çok iyi, ben bir yeri sordum 3500 tl dedi, 6 günlük eğitim 😵 kendiniz denediniz olmadi dediniz, eğitmen ne fark katto acaba?
Midikka RiverSong kendim denediğimde bişeyleri yanlış yapıyorum diye sürekli vazgeçiyordum yada bozuyordum ama beyin doğru neyin yanlış neyin nasıl sürdürülmesi gerektiği konusunda emin olunca kolay oluyor
Story93 Midikka merhabalar biz de Sema hanımdan eğitim almayı düşünüyoruz. Hala uykularınız desteksiz ve düzenli mi önerir misiniz acaba
Story93 Diverso şöyle aslında tam 3 gün denemez. Ben kendisiyle iletişime geçtim 6.günün sonunda desteklerin tamamı kesiliyor benim anladığım. 6 gün boyunca dokunup sakinleştirmeye devam. Yoksa dediğiniz gibi 3 gün çok kısa bir süre gibi gelmişti bana da