Sennurrr Kızlar süt yapsın diye yulaf yiyeceğim ama nasıl yiyorsunuz sütle mi yoğurtlamı yani pek iştah açıcı durmuyor malum :)
Babybloom Sennurrr 3yk yulafı ve 1yk chiayı 1su bardağı sütle kısık ateşte bir taşım kaynatıyorum. Soğuyunca içine muz dilimleyip yiyorum. Valla baya güzel oluyor bence
Babybloom Sennurrr ya da bir muz, 1su bardağı süt, 1yk yulaf, 1 yk chia ve tarçını blendrdan geçir, smoothie olarak iç.
Keremikobayky Sennurrr 4yk ince yulafı 1 sb bardağı süt ve 1 tk tarçın ile kıvam alana kadar pişir 10-15 dk dolapta ılıt bir kasede. Üstüne mevsim meyvesi (muz çilek şeftali en yakışanlar bence) kuruyemiş (gün kurusu fındık badem ceviz hangisi varsa) tercihen 1 tk fıstık ezmesi. Bayılarak yerim
Berilsmom13 Sennurrr sütle yiyorum ben kahvaltılık gevrekte ekliyorum o zaman lezzetli oluyor canım :)
Diemama Sennurrr Ben yulafı pişirip yiyemedim, yarım bir elmayı rendeliyorum yoğurt ve yulaf ekliyorum o şekilde yiyebiliyorum. Bazende içine ceviz findik badem katıyorum
sadeturkvatandasi Sennurrr 3 kaşık yulafı 1 su bardağı sütle pişir üstüne 1 yemek kaşığı fıstık ezmesi 1 tanede muz doğra enfes oluyor bende yulaftan nefret ederim ama bu tarif sayesinde yiyebiliyorum.