yellowmom8 Dün gece bi uyandım kızım yüz üstü dönmüş öyle uyuyor aklım çıktı bisey oldu sandım çok şaşırdım öyle görünce sırt üstü yatırdım uyandığımda tekrar donmuştu bebeği böyle uyuyan varmı nefessiz kalır diye çok korkuyorum
umut2307 yellowmom8 benim bebegim ilk gördüğümde sabaha kafar uyuyAmamıstum nefesiz kalır mı diye sojınmanıstımda uyanınca uyumaz diye kaç aylık biz alıştık şimdi kendi hep öyle uyumak istiyo
Oyku27 yellowmom8 benimde bebeğim 4 aylıkken kendi dönüp yüz üstü uyumaya başladı çok tedirgin oldum doktora sordum yatağı sert olduğu sürece sıkıntı olmaz dedi yatağının sert olmasına dikkat et solunumunda sıkıntı olmaması için şuan 8 aylık bebeğim
Beydili yellowmom8 yanlış hatırlamıyorsam 2 aylık falandı yüz üstü yatırmaya başladığımızda gece ve gündüz. Boynunu kendi kaldırabildiği andan itibaren yüz üstü uyuyabilir. Hatta daha rahat uyuyor, gazını daha kolay çıkarıyor, elleriyle kendini sıçratmıyor.
Ipek222 yellowmom8 6 aylılğız 1aylıktan beri yüz üstü uyuyo kundak yaptırmadı sırt üstü yatırınca da elleriyle kendini uyandırıyodu irkiliyodu mecbur öyle yatırmaya başladım sizin bebiş kendi dönebildiği aylara gelmiş zaten hiçbişey olmaz hem de yapabiliceğiniz bişey yok ki dönmesine engel olamazsınız 😄😬
yellowmom8 Beydili evet kafasını kaldırıyor zaten istediği yöne çeviriyor ama yinede korkuyorum bişey olmaz inşallah
Babyboymomm 2 aylık benim ki de yüz üstü çok yatırıyorum bir sıkıntı olmadı çok şükür çok rahat uyuyor
yellowmom8 Ipek222 yanına yastık koy felan diyorlar ama ne kadar doğru olur bilmiyorum kafasını kaldırabiliyor sonuçta çevirebilir diye düşünüyorum 😅
bebekece yellowmom8 benim kızımda dönüp yatıyor 7 aylıkken başladı suan 8 ay 20 günlük sorun yaşamadık hiç nefessz kalacagını düşünmüyorum kendini kurtaracak durumda sonuçta