Whatornot Eski patronlarım yarın akşam iftara gelecekler. Mercimek çorbası, yoğurtlu erişte ve buharda brokoli/karnabahar yapacağım onun dışında kalan ana yemek olaraktan fikir lütfen. Biri sebze sever diğeri et sever o yüzden buharda haşlanmışlar dışında etli yemek olması tercihim
Oglumcanim_ Whatornot valla et sote patates püresi ve salçalı bulgur pilavı yapabilirsin o gün misafirlere yaptım çok beğendiler . Patates püresi güveçlerde yaptım . Kaşar rendeleyip fırına attım güzel oldu
sinoli Whatornot Domates soslu bonfile Patates püresi ya da arpa şehriye pilavı olabilir (pirinç, bulgurdan değişik) Yoğurtlu patlıcan salata ortaya Yanına zaten haşlanmış sebzeler Ya da közlenmiş patlıcan biber mezesi de olabilir
Flamingom Whatornot zeytinyağlı fasulye barbunya mercimek köfte ve salata agırlıklı olsun yanına et kavurma en basıtı herkes sever
BebekC Sün misafirlerime hünkar beğendi yaptım nefis oldu. Ağır misafirlere çok güzel gidiyor ve kolay da bi yemek tavsiye ederim. Eti önce düdüklüde 20-25 dk haşladım sonra soğanla salçayla domates sosla pişirdim. Pişirirken haşladığım kendi suyunu koydum lokum gibi oldu.
Kerem_mom Mercimek çorbası Ali nazik ( kolay bence yapımı düşünebilirsiniz) Pilav Fırında patates Ortaya paçanga böreği, salata, turşu Tatlı olarak magnolia