Uzuunkirpiklimm Kızlar oğlum 4 buçuk aylık 2 gündür yeşil kaka yapıyor yeşil kaka neyin belirtisidir neden olmuştur
Uzuunkirpiklimm aysealb_ yağlı sütü alması için baya emziriyorum ama 1 memede 20 dakikadan fazla kalıyor
Hilallllll Üşüttüğü zaman olur, burnu aktığı ve bunu yutarsa olur, kulak enfeksiyon olınca olur, veya bağırsakta enfeksiyon olursa olır, bebeğin huzurluysa hiç önemi yok gelir geçer merak etme bazende normaldir
Keremikobayky Emiyorsa sürekli önsüt almaktan canım. Gerideki asıl yağlı sütü alamıyor demekki. Tek meme emzir iyice boşaltmasını sağla yada önden biraz süt sağ öyle ver
Annecilikkkk Oğlum 2 hafta boyunca sürekli yeşil kaka yapıyordu ilk gittiğim doktorum normal diyordu sürekli ama benim içim rahat etmedi devlet hastanesine götürdüm kaka tahlili aldılar bağırsaklarında parazit varmış antibiyotik tedavisi gördük 1 hafta sonra geçti elhamdulillah ihmal etme bence canım
Uzuunkirpiklimm Annecilikkkk bizimki ilk kabız oldu biraz tadım yaptırdım acaba ondanmı oldu bilemedim ama götürcem canım sağol