Burcu-brk Süpürge almayı düşünüyorum ama robot süpürge mi şarjlı dikey süpürge mi daha kullanışlı olur kararsız kaldım.Tavsiyelerinize ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler ☺️
Minnakkk Burcu-brk Vala sarjlıyla yine siz supurıyorsunuz normalden farkı yok bence sal, robotu sen evi toplarken o süpürsün 😀iki cocuktan sonra evdeki iyikilerim arasında robot supurge
Omeruraz Burcu-brk çok takıntılı değilseniz temizlik konusunda robot ama takıntılı biriyseniz dik süpürge ben 3 senedir robot kullanıyorum evet her yere girip çıkıyo ama 3 günde bir kendim süpürmeyince rahat edemiyorum onun ağır ağır iş yapması beni deli ediyo artık 😂
Dimitrina_kovaceva Burcu-brk bende ikisi de var ve ikisinden birinden vazgeçmek zorunda kalırsam o da şarjlı süpürge olur. Kızım 19 aylık sürekli bişeyler döküyor yere. Ev 3 saatte 1 aylık dağılıyor. Yerlere kraker vs atıştırmalıklarını döküyor ister istemez. O yüzden evimi günde 3 kez süpürüyorum en az
Deletedmom_48 Burcu-brk ben oturayım osüpürsün mantığıyla robot süpürge aldım xiaomi pişman oldum sattım robot harika bişe evine uygun olana ama illa alcam diyosanız bu marka benim satma sebebim oturduğm yerden temizlk olmadı oyuncaklarıntopla bazayı çek masanın bazanın altına girmedi(ayakları yüksek değil) tam vs derken bunun gibi sebeplerden baktım evi ben süpürsem daha kolay sattım dyson aldım 😂
Burcu-brk Minnakkk Benimde bebeğim oldu işlere yetişemiyorum artık onun için istiyorum sizin kullandığınız marka model nedir, memnun musunuz
Minnakkk Burcu-brk ben cok memnunum gunluk temizlik için cok ideal haftada bir normal supurge acıyorum. Ben mi vacuum pro 2+ 3d global versiyon onu kullanıyorum gayet memnunum
Deletedmom_48 Deletedmom_48 ve ekleyeyim robotun gezdiği süpürdüğü zaman diliminde ben evi 3kere süpürürümmonuda düşünün süpür sil bayaa zaman alıyor robotta
monami_ Deletedmom_48 gerçekten o kadar yavaş hareket ediyor ki mıy mıy mıy mıy yarım saatte anca süpürüyor
monami_ Burcu-brk alabiliyorsanız Dyson dikey şarjlı gerçekten çok çok iyiymiş robot da halı olmadığı zaman çok güzel siliyor hem de süpürüyor. Mesela parka gideceğimiz zaman başlatıyorum geldiğimde tertemiz oluyor ama iyice toplamak gerekiyor yani evinizde hayvan yoksa robot süpürge işinizi görür ama ben de köpek var keşke Dyson alsaymışım.