Mete12 Dün idrar testimi paylaşmıştım burda kan vermiştim 2 çıkmıştı sonucu bugğm sabah ilk idrarla tekrar test yaptım daha belirgin çıktı ikinci çizgi Başına böyle birsey gelen var mı ve benim kistim vardı en son ondan böyle olabilir mi
durukusunannesi_ Mete12 çok mu var daha adetinize çok mu erken kan verdiniz var sanki bu testte bile çıktığına göre bence 3 4 gün bekleyip bir daha kan verin yükselecek mi
dy22 Mete12 eger gebelik beklemiyosaniz kistte betayı etkiliyo ve boyle cikabiliyoo bende bu sekilde cikmisti beta .1.20 cikti Bu test de böyleydi Kimyasal da olabilir gununuz gectiyse
Esinozbdk Mete12 yeni olduğu için silik çıkmış benimde ilk yaptıgım test böyleydi silik çıkmıştı 3 hftalıktı
Edanurermis Mete12 benim kimyasal düşük yaşadığımda böyleydi 4 gün öncesinden test yapmıştım bundan biraz daha belirgin çizgi vardı ama sonra adet günümde hasta oldum doktora gittiğimde kimyasal gebelik geçirmişsin demişti ama ben ertesi gün hapı içmiştim ilişkiden sonra ondanda olabilir. Eğer istiyorsan Allah gönlüne göre versin inşallah vardır 🫶🏼
Mete12 Canzey26 kan testi negatif ama yaptığım bütün idrar testleri çift çizgi vardı ve giderek koyulaştı