Ayisigi45 8 günlük bebeğim sadece mememin başını emiyor bazen tutasıya kadar savaş veriyor bu savaşımız iki buçuk saat kadar bile sürdüğü oldu gazdan mı yapıyor mememden mi kaynaklı bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz
hayalperest2310 Ayisigi45 kahverengi kısmını tutarak hepsini vermeyi dene yoksa göğüs ucun yara olur canım
MinikPandam_ Ayisigi45 ilk zamanlar bizim de öyle olmuştu çünkü tam bilmiyor gogsunuz yara olur. çenesinden hafif çekin ağzını acsin kahverengi kismi da verin
Gktg1 Benmkire hala öyle 25günyüğüz ağznda pamukçuk var mı diye bi bak benmknin damağnda beyaz bi nokta vardı dün karbonatlı suyla sldim geçmşti
Gokceyuksel Meme ucunuzu makas yaparak sıkıştırın burnuna sürtmeye başlayarak verin emmeye başlayınca bırakın
Nilssmom Ayisigi45 meme ucunuzu sıkarak verin belkı meme ucunuz yoktur sılıkon göğüs uçları var bende onunla emzırdım bırkaç gun meme ucu onun şeklını almaya başlayınca çıkardım alıştı emıyor
Ayisigi45 Nilssmom silikon uçlar kilo aldırmıyor memeyi bebek reddediyor diyorlar korkuyorum onyzuden
Nilssmom Ayisigi45 öyle mi net bir bilgim yok ama zaten meme ucunuz şekıllenir hemen oyle uzun süre kullanacagınızı zannetmıyorum
Diyetisyenanne_ Bu video da nasıl emzireceğinizi detaylı bir şekilde anlatıyor yararlı olabilir sizin için
My123 Ayisigi45 benimki kırkına geldi aynı dert bende de var ucunu tutuyor kendini tam doyuramıyor ben de sağıp biberonla veriyorum. büyümesini beklemekten ve sürekli deneyip öğrenmesi için çabalamaktan başka yolu yok sanırım. Şu kavrama sorunu yüzünden emziremiyorum bebeğimi malesef
Eminecak Ayisigi45 siz memenizin ucunu çekip agzina goturuyor musunuz ? Bir süre öyle tutarsaniz oda alışır sadece uç kısmını emmesi sizin de canınızı acıtır ayni zamand göğüs ucunuzu yara yapabilir.
Ayisigi45 Eminecak götürüyorum herşeyi denedim denemeye devam da ediyorum ama yavrum 2500 gram doğdu küçük olduğundan mu emmiyor bilmiyorum
My123 Ayisigi45 evet kilosu düşük bebekler etkin ememiyor bunu bana çocuk doktoru söyledi kilo aldıkça daha güçlü emiyorlar