Defnemomm Merhaba kizlar, bebeğim 3 aylik 5.2 kg yaşıtlarına göre biraz zayif. Mama baslayacagim emzirirince hemen arkasından mama mi veriyoruz surec nasil ilerliyor
Yusufff-41 Defnemomm emzirdikten sonra 30 cc deneyin bitirecek mi bakın yoksa bir saat sonra verin meme reddi olmaması için kaşık biberon ile verin kolaya alışınca emmek istemiyorlar mama içtikten sonra emzirmeye göre biraz fazla uyur endişelenmeyin her zaman önce emzirin
Esrailkee Sütünüzü sağın kaç cc geliyor bakın ona göre kaç cc mama vermeniz gerektiğini anlarsınız zaten 🙏
hzdmm Ben emziriyorum bi süre sonra emzik veriyorum baktım çok şiddetli emiyor mama yapıyorum. Baktım normal emiyor yapmıyorum doymuş demek ki diyorum
eflin123 Merhabalar, aynen şu anda bnim bebeğimde 3 aylık 5 kg ama Dr doğum kilosundan sonra kilosunun iyi yani yeterli olduğunu söyledi eğer Dr yeterli görüyorsa etraftaki akranlara bakıp mama vermeyin kesinlikle derim
Defnemomm eflin123 ya evet zaten minyon bir bebek 2750 dogdu sizinki ne kadar doğmuştu kilosundan dolayı henüz doktora götürmedim