Emine003 AgentMom o zaman bi tiramisu yapan ben inşallah 🤣🤣🤣 kız ben bunu çilekli yoğurt sandım ya ah oğlum beni nelerle uğraşıyo ya 😂😂
Emine003 en_sevdiklerim2 öyleymiş canım kız ben bunu çilekli yoğurt sandım ya yicektim içinde değişik çıkınca bi kaldım aklıma burası geldi 🤣🤣 ya ben cahil kalmışım ya 🙈🙈
Emine003 prenses_annesii2603 ay öyleymiş canım Allah’ım rezil oldum galiba 🙈🙈😂😂len oğlum nerden buldun bunu ya 🤣🤣🤣
Aycicegim Emine003 olabilir öyle düşünme ben hiç kullanmadım ama adını çok duydum tariflerde labne krema kullanıyorum genelde
Emine003 edabolukbasi valla haklısın bi an aklıma burası geldi ya 🙈🙈😂😂 ah oğlum ya beni nelerle uğraşıyo 🤣🤣
Gamzeeyigun Emine003 labne gibi bi peynir bu yabancılar çok kullanıyor migrosta mi carfourda mi ne satılıyor tatlılar koyuyorlar 😂
Emine003 Gamzeeyigun öyleymiş canım öğrenmiş oldum ben biraz cahil kalmışım 🙈🙈😂😂 ben çilekli yoğurt diye yicektim 🙈🤣🤣🤣
en_sevdiklerim2 Emine003 cahillik değil ki binlerce ürün var bilmedigimiz bide yabancı marka olunca normal🌸 sordn ögrendin daha almazsn🤣
Dondurmalikahve Emine003 Sansebastian yaparsın artık bununla 😁 (bu arada ben sevmem ama bunu görünce aklıma geldi)
Emine003 Dondurmalikahve yaparım artık biseyler 😂😂 kız ben vallahi çilekli yoğurt sandım hiç Türkce bişey de yazmiyo ki nebilen ben İtalya mitalya 🤣🤣🤣ah oğlum ya beni uğraştırıyo işte 😂😂😂
Gamzeeyigun Emine003 Allahın yabancısın peynirini nerden bilcez ki bende geçen sene öğrendim eşimin kuzeni Belçika da yaşıyor Türkiye ye gelince bize her yerde bunu aratmıştı her gün bisi öğreniyoz denişik denişik 😂😂
Emine003 en_sevdiklerim2 Oğlum israrla almak isteyince baktım çilek var üstünde iyi dedim çilekli yoğurt hadi alalım yeriz 🤣🤣🤣 Türkçe bişey de yazmiyo 🙈🙈