Senaebrubab Kizlar merhaba kızım tam 10 aylık alttaki yan dişleri cikiyo baya kabarmış bisey farkettim son 2 gündür tükürüğe kokuyo kötü Bi koku değil ama hiç koku olmuyordu düşlerden olabilir mi başınıza gelen varmi acaba?
Sifali Senaebrubab evet benim oglumunda genelde disleri patlamak uzereyken agzi cok kotu kokuyor. Fakat bazen mama icincede bu konu olusabilir siz bunu anlarsiniz gece beslemesi yaptiktan sonrasi ise beslenmedende kaynaklanabilir.
TheBaby Senaebrubab Dişler bitene kadar çok kokacak. Bende bilmeden çok doktora gittim çocuğun bişeyi yokmuş aslında. Dişte hepsi
Senaebrubab Sifali aslında beslenmeden sonra değil hep var yani 2 gündür zaten 2 3 gün önce geceleri huzursuz du rahat uyuyamıyodu dün iştahsızlık başladı bugünde baya baya zorlanıyor aynı mamayi yiyo yani farklı bisy yediriyorum düşlerinden suphelendim bende
Senaebrubab TheBaby bunu bilmiyodum çok teşekkür ederim şaşırdım şuan 7 tane dişi var hiç öyle bisy olmadı şuan alt yan dişlerde başladı
Ruyapoyraz2022 Benim oğlum 8 aylık ama daha hiçbir dişi çıkmadı merak ediyorum aranızda böyle bir durum yaşayan oldu mu?
Sifali Senaebrubab eger surekli varsa bi kontroller ettirin isterseniz dun gece size msj yazdiktan sonra youtubedan Dr.osman gonulal bu konuyla ilgili video yayinladi isterseniz bi izleyin