sedaozdemir Mervisasel 9 ay 22 günlük Akşam 21.00 21.30 gıbı yatar,sabah 08.00 08.30 gıbı kalkar.Gece 2 defa emmeye kalkar
1prens1prensess Mervisasel 22.00 gibi uyuyor bebeğim sabah 11-11.30 gibi kalkıyor 8 ay 1haftalık şuan neredeyse doğduğundan beri böyle daha erken uyanmıyor
Bertugnunannesi 1prens1prensess maşallah Sübhanallah Benimkide gece oniki bir gibi yatar sabah 09:15-09:30 gibi kalkar acelesi var sanki gören de işe geç kaldı sanır😁
Mervisasel Bizimkisi de 10 aylık uyku gerilemesi oldu sanırım kucağımızda uyuyan çocuk geri yatağa koyunca uyanıp uyumaya direnmeye başladı geçer mi arkadaşlar bu süreç 😢😢😢
Sedoshuma Uykuuu o kadar özeniyorumji size. 13 aylık kızım hiç bi zaman 12-1den önce uyumadı. Ve şuan sabah 6-7 gibi yatıyor sabaahhhh akşam 6 gibi kalkıyor
Mervisasel Bizimkisi 2 uyku yapıyor artık. Sabah bide öğlen yapıyor değişiyor bazen en son 4 buçuk gibi kalkıyor bazen 5 öğlen geç yada erken yatırmaya bağlı 6 fan önce uyanması gerekiyor son uykusunu zaten canım
1prens1prensess Bertugnunannesi benim büyükler o saate yatıyor ama onlarda yine allahtan geç kalkıyor 12 gibi😂 gerçi onları akşam 8 dede uyursam o saate kadar uyuyorlar herkes bende suç buluyor ama yok yani uyanıyorum kardeşleri bağırıyor da ama kalkıyorlar ben napayım😂
Bertugnunannesi 1prens1prensess dün bende ilk defa onda uyuttum oh be dünya varmıs dedik eşimle gece iki ye kadar film izledik çok güzeldi amaaaa gel gör ki her güzel şeyin bir sonu vardır bizim mutlu son cabuk oldu 🤣gece dörtte bi uyanda sabah yedi bucuga kadar uyumadı ben tabi bugun aksama kadar pert oldum