Solina Hanımlar iyi geceler. Dolaptan yapılan satışta vergi yükümlüsü olunuyor mu? 300-500 satıştan bahsediyorum.Şirket kurmaya gerek var mı? Yüksek satışı olanlar yardımcı olursa sevinirim.
BabyArel Solina merhaba hayır şirket kurmanıza gerek yok 400 kùsur satışım var..sadece isterseniz butik olabilirsiniz onun dışında vergi yükümlülüğü yok
tuval Solina şirket olmanıza gerek yok yıllık belli tutar var o tutardan sonda devlet inceler vergi çıkar. Yani direk üye olup satabilirsiniz
Solina tuval miktar hakkında bilginiz var mı? Arizi kazanç deniyor sanırım 2023 için 129 bin.Doğru mudur?
tuval Solina dolapta yazıyor 57bin miydi 75bin mi??? Dolaba girip araştırırsanız soru cevap kısımlarında görürsünüz. Yüksel yani tutar bir senede kimse satamaz o kadar
Solina tuval dolapla değil de vergi dairesiyle alakalı bir durum.Google’dan bakınca her sene farklı miktar yazılmış.birinci ağızdan teyit etmek istedim.teşekkürler
tuval Solina yani vergi olayı yaşamadım henüz birçok hesabım var yılda 50bin ₺lik satış olmadı. Siz ne satacaksınız
Solina tuval ben değil kardeşim kozmetik satıyor.30bini geçti birkaç ayda .o yüzden önlem alalım istedik.
tuval Solina o kadar satıyormuymuş dolapta kozmetik dikkat etmemiştim. Baktım şimdi 129bin ₺ imiş vergi. Ara ara E devlet üzerinden kontrol edin yazıyor