Deletedmom812 Salya sümük birbirine karıştı ya damağın dışından belli ikiside neden patlamıyo ne uyku kaldı ne düzen 😞😥
Caglaa Deletedmom812 şuanda bnm kızımda aynı bugün acayip sinirli ve agliyo sürekli . 1 tanesi patladı dün diğeri de dediğin gbi gozukuyo dışından bembeyaz kabarms bide ama patlamadı yarna patlar galiba bizimki. Sinirimden uyumadı bile hala mizmizlanip duruyo🤦
Drn06 Deletedmom812 aynı postu ben de açmayı düşündüm fenalardayız neredeyse 7 aylık bebeğim çok rahatsız dişten bizimki çıktı çıkacak hiç iştahı yok uyku düzeni tamamen bozuldu sürekli mızmız ve geniz akıntısı vat sizde de oldu mu
Saricizgilibeyazev Deletedmom812 tam zamanlar artık sabır gerektiriyor annesi biraz daha sık dişini 🙏🏻 🌸
Deletedmom812 Caglaa normalde 3 saatte bi uyurdu 9 da gece uykusuna yatardı halen daha direniyo burnuda acayip akıyo tutuluyo hiç böyle tahmin etmiyodum
Deletedmom110 Çekme şansınız varsa foto çekermisiniz damağı 😞 ben anlayamıyorum gelmek üzere mi değil mi ama çok huzursuz ve hep kaşıyo sanki 5 ay 12 günlük
Gnslll Kehrıbar kolye tavsıye edıyorum 2 saat surmeden agzının suyu kesıldı ve 2 diş nasıl cıktı anlamadık