ugurbocegmm Selam anneler🌺 Hiç deneyimimiz olmadı imkanım yettiğince götürmek istiyorum. 28 aylık oğlum. Algısı konuşması uyumu iyidir. Sosyallessin istiyorum değişiklik olsun istiyorum. Önerileriniz, deneyimleriniz🌺
ugurbocegmm ugurbocegmm İstanbul/Avrupa yakası benim de gözetimim dahilinde kabul eden. Önerebileceginiz bir yer varsa sevinirim 🥰
aykoz_ ugurbocegmm kağıthane hamidiyede two moms adı. Harıka mükemmel bi yer.öğretmeni cok iyi. Kızım bir yaz buraya gitti ardından anaokuluna başlattım 3 yaşında. Okulu iyi uyum sağladı
ugurbocegmm Zeyzeytu ilçe olarak Başakşehire bağlıyız ama oraya da uzağız 😊 Avrupa yakası olduğu sürece farketmez
Balyanakliya ugurbocegmm halkalida var crosskids diye 16 aylik kızım var bende oraya gotumryi dusunuyorum başakşehirin neresindesiniz😊
Zeyzeytu ugurbocegmm bnde Başakşehir ayazma da otryorum. Kızım 27 aylık the Kukukids var oraya götrüyorm
Fatma69 aykoz_ bizde gidiyoruz kagıthanedeki two moms a güzel bi yer tavsiye ederim gamza hanım çok ilgili alakalı
Balyanakliya ugurbocegmm rica ederim 😊 bende şahintepede oturuyorum bize en yakın konum halkali diye baya arastirmistim 😇
ugurbocegmm Balyanakliya yaa cidden mi :) annemler orda oturuyor ve ben 20 sene orda yaşadm. 7 senedir de Güvercintepe deyim 🥰