Hareketvakti Kızlar verem aşısı izi normalde kabuklanacak dendi ama şimdi baktım sinek ısırığı gibi hiç gözükmeyevek kadar küçük kalmış. Bir arkadaşım kabuklanmazsa tutmamıştır diyor sizinki nasıl
MinikPandam_ Hareketvakti sonradan oluyor bizde de bir şey yoktu 1 2 ay sonra iz oldu kabuk oldu. Genelde iz aylar sonra oluşuyor kabuklanma da öyle. Ben de aynı telaşı yaşamıştım hemen olmuyormuş
MeetJoeBlack Hareketvakti bizde hiç bir şekilde kabuk yara iltihap şişlik vs olmadı. Şuan 19 aylık, bir nokta şeklinde bir yer var sadece kolunda daha açık renk, o kadar. Kimi çocukta olmuyormuş ama tutmadığı anlamına gelmez demişti doktor.
sessizkuzucuk Hareketvakti 2 aylıkken yaptırdık, 3 aylıkken yavaş yavaş kendini göstermeye başladı. 4 aylık olmak üzere henüz kabuk bizde de yok
edabolukbasi Hareketvakti oğlum 4 aylık daha yeni yeni kızarmaya başladı aşı yeri ilk yaptırdığımız zamanlarda bizimde sinek ısırığı kadardı
Poyrazzz34 Hareketvakti oğlum 8 aylık hiç bir şekilde iz yok enfeksiyon bölümüne sordum bazı çocuklar da cikmaya biliyor mus yapıldı ise sorun yok dedi yani bunu tespit edebilmek için de bir seçenek tahlil vs yok maalesef oyuzden içiniz Rahat olsun kaç aylık bebek
Hareketvakti Poyrazzz34 2.ayda yaptırdım işte şuan 2 ay 6 günlük yani kaybolmuş bende iz oluşacak diye bekliyordum
Hareketvakti MinikPandam_ aaa gerçekten mi bunu bilmiyordum bende hemen kabul olacak sanmıştım 😧 bir iki ay sonra olursa telaş etmemek lazım o zaman
kelebek_17 Hareketvakti 4. ayda belli olmaya başlıyor. 11. aydayız daha yeni kabuk haline geldi. yaşına kadar sürer.
oykueylulada Hareketvakti biz yaptırdıktan 2 ay sonra iz çıktı zaten sağlık ocağında uyardılar hemen iz çıkmaz 3 veya 4. Aylarda iz çıkacak apse yapacak korkmayın dedi
sessizkuzucuk Hareketvakti evet ilk başlarda kızarık şeklinde başlıyor, zamanla iyice belirginleşiyor 😇
mrv26 Hareketvakti 4,5 aylığız sanırım 4 aylıkken kabuk bağlamaya başlamıştı. Yani bir süre sonra başlıyor kabuklanma ve kendini gösterme süreci. O yüzden telaş yapmayın 1-1,5 aya kadar belli eder kendini ☺️
Keremikobayky 2.ayda yapıldı oğlumun aşısı yani 3 hafta önce. Doktor 1 ay sonra deride kabarma başlayabilir dedi henüz hiç bişey yok