Merhabalar herkese. Bebeğim 9 ay 21 günlük ve yeni yeni huylar yaratıyor. 8de uyurdu gece 10 veya 11 gibi emmeye uyanırdı geri uyurdu. Şimdi uyumuyor. 8dendir odasındayım ve ana kucağında elimle sallıyorum. Artık bıktım. 9 aydır sallanıyor bu cocuk. Kaynanam alıştırdı. Daha körpe bebek iken gazdan ötürü sallıyordu. Olan oldu. O zamandandır sallıyorum. O kadar çok sorunumuz var ki... O kadar yoruldum ki... Sinirden ağlıyorum şu an. Bir çare bulamıyorum. Giderek düzelmesi gerekir iken şimdi başka sorunları çıkıyor. 8dendir sallıyorum ve derin uykuya gecemiyor. Kesinlikle aç değil. Banyo da yaptırıyorum. Oda sıcaklığı da normal. Diş olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsa başka şekilde tepkiler verir çünkü. Sallamayı bıraktığım an huzursuzlaşıyor tekrar sallanmak istiyor. Ona kalsa odada ömrüm geçer yine uyumaz. Kollarım ağrıyor. Boynum belim felç oldu. 9 aydır sırt sorunları yaşıyorum. Uyku eğitimi vermek istiyorum bir kere denedim kıyamet kopardi. Bu sekilde nasıl eğitim vereyim ki? Allah rızası için bana çare bulun. Tüm önerilere açığım. Ayakta sallanmaz. Sadece ana kucağında uyurdu Şimdi uykuya dalamıyor. Dalsa da 10 dk da 1 uyanıyor. Çalışıyorum ve hafta ici uykusuz okula gidiyorum. Gündüz de hep kucak istemeye başladı. Bebek arabasında da durmuyor. Kucak istiyor. Dışarı çıkmak da haram oldu bize. Evde de durmuyor. Düşünmekten her gün baş ağrım oluyor. Gerginim. Mutsuzum. Sevgimi verecek enerjimi her seyimi alıyor benden. Herhangi bir sağlık sorunu da yok. Yeme sorunu da yok. Allah rızası için yardımcı olun. Uzun yazdım kusura bakmayın. Sadece anlaşılabilmek için... Şimdiden teşekkürler...