Gizemderinlina Arkadaşlar kızıma yürüteç alıcam ama çok kararsızım aranızda alıp da memnun kalan varsa model söyleyebilir misiniz acaba ?
Agg0207 Gizemderinlina sunny baby vak vak aldık biz ama çok yüksek paralar vermeye hiç gerek yok bnce ben çok bile para vermişim diyorum yani zaten saatlerde durmicak içinde ve iki üç ay sonra kullanılmıyor çocuk bi zaman sonra onun içine çok oturmak istemiyor
Fneva Gizemderinlina e bebekte ördekli bir yürüteç var ondan kullanmıştık 150 tl gibi bir ücreti vardı 😊 alacaksanız ağır yürüteçlerden almayın
Devushka Gizemderinlina https://ty.gl/y1tdjvy bu hafta aldım daha 5 ay 26 günlüğüz bayıldı kızım çok sevdi video atabilsek keşke 😅 ah bide geri geri gitmese 🤦🏼♀️
Gizemderinlina Agg0207 baktım şimdi yürüteçe çok güzel altında ki o kumaslı kısım ne acaba hep görüyorum ama anlamadım hoppala mı yapılıo orda yoksa ayaga destek mi ?
meleklerim37 Gizemderinlina Hem hoppalalı hemde yürüteç tarzında aldık biz hemde çok uygundu 110tl aldık çokta memnunum oglumda çok seviyor sürekli zıplıyor çok araştırdım ama acayip pahalı yazık günah zaten 10dakika zor duruyorlar Hepsi burada .com bak bulursun internetten aldım ben çünkü
Gizemderinlina meleklerim37 Aynen ya cok para bende vermek istemiyorum ama netten de güvenemiyorum sanki gidip alsam göre göre daha iyi olucakmıs gibi hissediyorum :)
meleklerim37 Gizemderinlina valla bende sizin gibi düşündüm begendigim bir modeli gittim ebebekte baktım ve çocuk sürmekte o kadar zorlandıki ama bu aldığım yürüteçi kızımada kullanmıştım ondan hiç tereddüt yaşamadan sipariş verdim hiç sorunsuz geldi
Kucukkalbim Gizemderinlina Babyhope royal modelini kullanıyoruz çok memnun kaldım hem yürüteç hem mama sandalyesi hemde tahterevalli oluyor 👍🏻